Nejprodávanější e-knihy - červen 2022
sci-fi a fantasy

Když spadne maska - 20%
Dlouho očekávaný čtvrtý díl úspěšné série o jasnovidcích a totalitním Scionu je tu!
sci-fi a fantasy
Ukázky

Když spadne maska

399 Kč
319 Kč
Říše upíra - 20%
(7x)

Od posledního východu slunce uplynulo již dlouhých dvacet sedm let. Téměř tři desetiletí vedli upíři válku proti lidstvu; budovali své věčné království, zatímco ničili svět lidí. Nyní zbývá už jen několik nepatrných jiskřiček světla v moři temnoty.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Říše upíra

399 Kč
319 Kč
Dvůr mlhy a hněvu - 20%
(7x)
Feyre přežila střet s Amaranthou a vrátila se na Jarní dvůr. Avšak ani zde nemá klidu, protože ji neustále pronásledují vzpomínky na to, co musela udělat, aby osvobodila Tamlina i jeho lid. A stejně tak nemůže zapomenout ani na smlouvu s Rhysandem, s kterým má strávit jeden týden v měsíci.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Dvůr mlhy a hněvu

339 Kč
271 Kč
Obrněni pohrdáním - 20%
(4x)
Plukovník komisař Ibram Gaunt bojoval rok jako člen podzemního odporu na planetě Gereon ovládané nepřítelem. Když ji opustil, slíbil, že se vrátí s jednotkami Impéria a osvobodí občany Gereonu od jejich utiskovatelů.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Obrněni pohrdáním

149 Kč
119 Kč
Tanec s draky - 20%
(1x)
Sedm království se zmítá v agónii intrik a zrady. Také proto se pozornost vypravěče upírá jiným směrem – na východ. Za mořem povstává z popela a prachu mocná vládkyně – Daenerys z rodu Targaryenů, matka draků, kteří stále rostou a sílí.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Tanec s draky

488 Kč
390 Kč
Říše bouří - 20%
(2x)
Dlouhá cesta k trůnu teprve začala, ale už nyní je jasné, že bude plná zrady, nepřátelství a nevraživosti. Pokud si chce Aelin udržet korunu a ochránit své království, musí se spojit s lidmi, kteří až do teď byli nepřáteli, a musí bojovat proti zlu, které se chystá pohltit celý svět.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Říše bouří

299 Kč
239 Kč
Mycelium IV: Vidění - 20%
(19x)
Když se össenská Loď vynoří z R-A prostoru mrtvá, pro Össeany je to důvod ke smutečním obřadům – a pro Pozemšťany drama. Členové posádky, kteří katastrofu přežili, mají být obětováni.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Mycelium IV: Vidění

238 Kč
190 Kč
Hobit - 20%
(22x)
Elektronické vydání kultovní knihy s revidovaným překladem, která přináší pohádkový příběh o velké cestě družiny trpaslíků a hobita Bilba Pytlíka za uloupeným pokladem.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Hobit

148 Kč
118 Kč
Pán prstenů - 20%
(11x)
První díl trilogie Pán prstenů.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Pán prstenů

148 Kč
118 Kč
Stopařův průvodce Galaxií 1 - 20%
(40x)
První část bravurní parodie na sci-fi, která je dnes již klasickým dílem. Komplikovaný a originální příběh začíná zničením Země, která musí udělat místo nové galaktické dálnici ...
sci-fi a fantasy
Ukázky

Stopařův průvodce Galaxií 1

148 Kč
118 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 333 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 34 > >>