Nejprodávanější e-knihy - červenec 2022
česká

Památná místa Járy Cimrmana - 20%
Objevte nejzajímavější kouty naší vlasti, která nejslavnější Čech proslavil, a pronikněte do hlubin velikánovy osobnosti. Vydejte se na místa, kde zanechal výrazné stopy a důležité odkazy nejslavnější český génius – Jára Cimrman.
česká
Ukázky

Památná místa Járy Cimrmana

322 Kč
258 Kč
Pan Buřtík a pan Špejlička - 20%
Když se pan Buřtík a pan Špejlička poprvé setkali, dali se do smíchu. Smáli se sami sobě, vždyť jeden vypadal jako soudek, druhý jako tyčka.
česká
Ukázky

Pan Buřtík a pan Špejlička

209 Kč
167 Kč
Provedu! - 20%
Třicátá a čtyřicátá léta dvacátého století. Nad Evropou se začínají stahovat černá mračna a nikdo netuší, kam se bude vývoj událostí ubírat.
česká
Ukázky

Provedu!

209 Kč
167 Kč
Sedmý jezdec - 20%
Sedmnáctiletý římský a český král Václav IV. převzal po svém otci Karlu IV. prosperující a politicky stabilní zemi. Ve spletité domácí politice mladého krále Václava stále více zaměstnávali jeho tři bratranci: Jošt, Prokop a Jan Soběslav, ...
česká
Ukázky

Sedmý jezdec

149 Kč
119 Kč
Sítě - 20%
(4x)
Tři příběhy o tom, jak nízké sebevědomí ovlivňuje náš život.
česká
Ukázky

Sítě

199 Kč
159 Kč
Surrealismus vžitný - 20%
František Dryje vychází zejména z bohaté a v mnoha ohledech suverénní tradice kritické surrealistické sebereflexe, aktualizace a analýzy a přitom vlastně jaksi navíc svým psaním cosi podstatného schraňuje, zachraňuje, zachovává pro budoucnost.
česká
Ukázky

Surrealismus vžitný

156 Kč
125 Kč
Tenkrát v ráji - 20%
Příběh o svobodě ve zlých časech … Román o osudech legendárního horolezce Josky Smítka nás zavede do divokých skal Českého ráje v období třicátých let a okupace.
česká
Ukázky

Tenkrát v ráji

229 Kč
183 Kč
Tři metry vášně - 20%
Přišla jsem na to jako blesk z čistého nebe. Abych byla šťastná, potřebuju, aby mne někdo miloval, abych milovala já jeho a aby mi to slušelo! A když jsem si své touhy takhle zformulovala, bylo mi jasné, co musím udělat! A o tom je můj příběh.
česká
Ukázky

Tři metry vášně

209 Kč
167 Kč
V tom domě straší - 20%
Bubáci, mimozemšťané, cesty časem či do jiných světů, to vše v dvaceti šesti více či méně fantastických povídkách.
česká
Ukázky

V tom domě straší

35 Kč
28 Kč
Válečný deník Antonína Boháče - 20%
Kniha je autentickou vzpomínkou – záznamem válečného prožitku obyčejného člověka první světové války. Války, která nebyla jeho, ale byl jejím účastníkem.
česká
Ukázky

Válečný deník Antonína Boháče

49 Kč
39 Kč
Zobrazuji 991 - 1000 z 1000 položek
<< < 1 .. 98 99 100