Nejprodávanější tituly - červenec 2022
naučné

Stručný přehled české gramatiky (nejen) pro školáky - 11%
V této přehledné příručce najdete prakticky uspořádaný přehled české gramatiky. Obsahuje vše od abecedy, vyjmenovaných slov, informací o dělení hlásek, psaní i/y, velkých písmen i písmene ě, psaní ú/ů a i/í, ale i vše o podstatných jménech.
naučné

Stručný přehled české gramatiky (nejen) pro školáky

53 Kč
47 Kč
Vánoční příběh - 11%
Seznamovat děti s tradicemi českých Vánoc a jiných obyčejů bychom měli už od jejich raného věku. Jen tak se v budoucnu vyhneme implantovaným Dědům Mrázům nebo Santa Klausům.
naučné

Vánoční příběh

197 Kč
175 Kč
Hádám, hádáš, hádáme - 11%
Kniha veršovaných hádanek pro děti ve věku 3 až 7 let je doprovázena vtipnými barevnými ilustracemi. V šesti kapitolách najdeme témata: zvířata, ovoce a zelenina, dopravní prostředky, naše tělo a oblečení, věci kolem nás a rostliny.
naučné

Hádám, hádáš, hádáme

251 Kč
223 Kč
Jak si postavit motorku - 6%
(9x)
Dětská kniha, která kombinuje zábavný příběh malých zvířecích hrdinů s názornými ilustracemi, ze kterých děti pochopí nejen jak je motorka sestrojena, ale také funkci motoru, převodovky, brzd a dalších věcí.
naučné
Ukázky

Jak si postavit motorku

253 Kč
238 Kč
Jak si postavit auto - 6%
(12x)
Dva kamarádi, krysák Arny a vrabčák Zíla, se rozhodnou, že si postaví auto. Získají důležitého spojence, žabáka Kristiána. V příběhu, kde během stavby musí překonávat mnoho různých překážek, se čtenář dozví, jak je sestrojen a jak funguje automobil.
naučné
Ukázky

Jak si postavit auto

253 Kč
238 Kč
Dětská Bible - čti a poznávej - 11%
Srozumitelně převyprávěné základní biblické příběhy. Jsou bohatě ilustrovány a navíc doplněny o spoustu vysvětlujících informací. Kniha je určena těm dětem, které se chtějí dozvědět více o prostředí a souvislostech, v nichž se udály biblické příběhy.
naučné

Dětská Bible - čti a poznávej

538 Kč
478 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 96 položek
<< < 1 .. 8 9 10