Nejprodávanější tituly - červenec 2022
pop

Posledné veci
Album legendy československé populární hudby obsahuje 12 nových písní, které Miro Žbirka natočil před svým náhlým odchodem na sklonku 2021.
pop

Posledné veci

602 Kč
Zlomky poznania
Dva roky po Chlapcovi z ulice nahral Miroslav Žbirka s Lacom Lučeničom a skupinou Limit album Zlomky poznania.
pop

Zlomky poznania

476 Kč
Čaruj
Pozoruhodná debutová deska projektu frýdecko-místeckého písničkáře Davida Stypky a jeho kapely Bandjeez s názvem Čaruj. Bytostné autorské dílo, zcela nadčasová záležitost.
pop

Čaruj

431 Kč
Symphonic (1LP+1CD)
Album Symphonic vyšlo k 40. výročí skupiny Žentour, 30. výročí sólové dráhy Janka Ledeckého a zároveň v roce jeho významného životního jubilea. Nahrál ho s Filharmonií Hradec Králové jako studiovou verzi svého prvního symfonického turné v roce 2019.
pop

Symphonic (1LP+1CD)

665 Kč
Huh!
Kapela Wohnout oslavuje čtvrtstoletí své existence vydáním desátého řadového alba, které nese netradiční pojmenování - HUH!. Čtrnáct písní s klasickým „wohnoutím“ rukopisem vznikalo v období lockdownu ve spolupráci s producentem Michalem Skořepou.
pop

Huh!

764 Kč
Best of 2007-2020
Retrospektivní 3CD obsahující to nejlepší z předčasně uzavřené kariéry jedné z nejžádanějších koncertních kapel u nás, která za sebou zanechává nesmazatelnou stopu, množství zlidovělých hitů a výjimečný punc energie a emocí.
pop

Best of 2007-2020

377 Kč
Kráska a zvířený prach
Album Kráska a zvířený prach obsahuje jedenáct původních písní a celkově třináct tracků vzniklých buď pod bdělým aranžérským dohledem Filipa Jelínka nebo jako výsledek společného hráčského ohmatávání a napínání základní struktury písně.
pop

Kráska a zvířený prach

764 Kč
When We All Fall Asleep..
Americká zpěvačka a skladatelka Billie Eilish a její album When We Fall Asleep, Where Do We Go?
pop

When We All Fall Asleep..

800 Kč
Dua Lipa
Album jedné z nejvýraznějších nových tváří britské popové scény roku 2016.
pop

Dua Lipa

269 Kč