Nejprodávanější e-knihy - červenec 2022
dobrodružné

Alchymistova šifra – Havranova pomsta - 20%
Tajuplný Havran nastražil na Christophera strašlivou past a on teď sedí zavřený ve vězení v Toweru.
dobrodružné
Ukázky

Alchymistova šifra – Havranova pomsta

319 Kč
255 Kč
Anna Kadabra – Úplňkový klub - 20%
Při kouzlení občas něco zbabrá, kamarádka je však dobrá! Vydejte se za Annou Kadabrou do Měsíčkova. Že se vám nechce? Jí se také nechtělo! Co to jen její rodiče napadlo, přestěhovat se do takového zapadákova? Brzy však zjistí, že se sem nedostala náhodou.
dobrodružné
Ukázky

Anna Kadabra – Úplňkový klub

179 Kč
143 Kč
Klub Klikařů - Boj o Krkavec - 20%
Krkavec – na první pohled obyčejný kopec se starou rozhlednou a televizní věží kousek za Plzní, býval oblíbeným cílem výletů. Teď ale kolem něj vyrostl plot a nikdo tam nesmí. Přesto však není opuštěný.
dobrodružné
Ukázky

Klub Klikařů - Boj o Krkavec

209 Kč
167 Kč
Kočičí válečníci: Nové proroctví (5) - Stmívání - 20%

Druhá série Kočičích válečníků se pomalu blíží do finále!  Nové území znamená pro kočky také nové potíže. Rozdíly mezi jednotlivými klany se opět prohlubují, obě dcery Ohnivého měsíce navíc musí čelit svým vlastním, soukromým zápasům.

dobrodružné
Ukázky

Kočičí válečníci: Nové proroctví (5) - Stmívání

199 Kč
159 Kč
O chlapci, který rozuměl psům - 20%
Dobrodružný příběh o psech a věcech, které někdy raději nechceme vidět. Oblíbená slovenská autorka Gabriela Futová přichází s nelehkým tématem pro starší děti.
dobrodružné
Ukázky

O chlapci, který rozuměl psům

269 Kč
215 Kč
Puntíkáři - 20%
(1x)
První díl nepřekonatelně vtipné série Miloše Kratochvíla Pachatelé dobrých skutků s názvem PUNTÍKÁŘI vypráví o malérech a dobrodružstvích dvou nerozlučných kamarádů Michala Součka a Filipa Fialky.
dobrodružné
Ukázky

Puntíkáři

169 Kč
135 Kč
Rychlý jako vítr: Ora - 20%

Dramatické pokračování plné zvratů nemůže zklamat!  Majka trvale žije a pracuje v terapeutickém centru Kaltenbach, kam pro pomoc přijíždějí majitelé koní z celé země. S Milanem si skvěle rozumí a klisna Třicetčtyřka čeká mládě.

dobrodružné
Ukázky

Rychlý jako vítr: Ora

199 Kč
159 Kč
Tlapková patrola - Tlapky chrání přírodu - 20%
Tlapková patrola vyráží zachránit svoje město! Když Adventure Bay zasáhne strašlivá bouře, parta statečných štěňat přispěchá, aby podala pomocnou tlapku každému, kdo je v nouzi.
dobrodružné
Ukázky

Tlapková patrola - Tlapky chrání přírodu

209 Kč
167 Kč
Alea - dívka moře: Řeka zapomnění - 20%

Získá Alea zpět své vzpomínky? Šestý díl dobrodružné ságy. Všichni členové posádky Alfa cru přišli o své vzpomínky – nepamatují si ani, kolik jich bylo původně a zda někdo nechybí. Jestli chtějí zjistit, co se s nimi stalo, musí se co nejrychleji zase zorientovat.

dobrodružné
Ukázky

Alea - dívka moře: Řeka zapomnění

319 Kč
255 Kč
Časodějná kniha - 20%

Bonusová kniha pro všechny fanoušky série Časodějové. Časodějná kniha je skutečný poklad pro všechny fanoušky série Časodějové. Přináší vzácná svědectví o klíčnících i velikých časodějích, ale také o Eflaře, jejích velkolepých zámcích a neobyčejných zvířatech.

dobrodružné
Ukázky

Časodějná kniha

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 42 položek
<< < 1 2 3 4 5 > >>