Nejprodávanější e-knihy - červenec 2022
neobyčejné osudy

Krysí stezka
(4x)
Příběh o nacistických životech, masovém vraždění, lásce, špionáži za studené války, záhadné smrti ve Vatikánu.
neobyčejné osudy
Ukázky

Krysí stezka

318 Kč
Rododendron - 20%
(8x)
Skutečný příběh matky, které lidská zášť a zloba podpořené totalitním režimem v Československu vyrvaly z náručí dvouletou dceru. Nebýt nevinné fotografie s rododendronem, nikdy by se znovu nesetkaly a vy byste tuto knihu nečetli. Projděte se spolu s nimi po molu života.
neobyčejné osudy
Ukázky

Rododendron

229 Kč
183 Kč
Židovská hvězda - 20%
Za německé okupace Nizozemska v letech 1940 až 1945 bylo všem Židům nařízeno, aby se přihlásili k náboženství svých předků. Říšský komisař Arthur Seyss-Inquart najal mladého právníka Hanse Calmeyera, aby rozhodoval o „sporných případech“.
neobyčejné osudy
Ukázky

Židovská hvězda

209 Kč
167 Kč
Můj boj 1: Smrt v rodině - 20%
(2x)
Přímočarý, upřímný a poctivý – ale také gigantický, kontroverzní a provokativní: těmito přívlastky (a ještě mnoha dalšími) je označován autobiografický román Můj boj (v originále Min kamp), který se kritika i média nebály prohlásit za literární událost 21. století a který ze svého autora...
neobyčejné osudy
Ukázky

Můj boj 1: Smrt v rodině

249 Kč
199 Kč
Ne/Promlčeno - 20%
(1x)
Skutečné zločiny a fakt, že jejich pachatelé jsou po letech beztrestní, inspirovaly nejen film Promlčeno s Karlem Rodenem v hlavní roli, ale také publikaci, která tyto zločiny mapuje.
neobyčejné osudy
Ukázky

Ne/Promlčeno

382 Kč
306 Kč
Robinsoni a donkichoti
(5x)
Neopakovatelné osobnosti nežijí jen v šumavské divočině. Jsou nám mnohem blíž, potkáváme je na ulicích, v autobusech, kdekoliv.
neobyčejné osudy
Ukázky

Robinsoni a donkichoti

398 Kč
Delegátka pod rouškou nejistoty - 20%

Přibalte si do kufru sbírku zábavných zážitků z odvrácené strany dovolené! Svět se poněkud zbláznil a už ani ta letní dovolená není, co bývala. Delegáti musí nyní řešit zcela nové problémy a situace. Jaká je vlastně ta hrstka klientů, které se poštěstilo vycestovat? A jak vypadá takový karanténní hotel se vším všudy?

neobyčejné osudy
Ukázky

Delegátka pod rouškou nejistoty

209 Kč
167 Kč
Nápad za miliardu - 20%

Z nuly až na vrchol. Deset příběhů úspěšných českých startupů a jejich zakladatelů. Ještě před čtyřicítkou zažili mezinárodní úspěch ve světě byznysu. Tomáš Čupr, Josef Průša, Simona Kijonková a další osobnosti stojící za úspěšnými českými startupy, jejichž hodnota překročila hranici miliardy korun.

neobyčejné osudy
Ukázky

Nápad za miliardu

279 Kč
223 Kč
Pilotkou Boeingu 737 - 20%

Obloha pro ni není limitující, je to začátek zábavy! Autorka poutavým způsobem odkrývá taje, které s sebou přináší práce v oblacích a nastiňuje, jakým způsobem se dostala k práci, kterou má většina z nás spojenou s mužským světem, jaké překážky kvůli své vysněné profesi musela překonat a jaká úskalí s sebou toto povolání přináší.

neobyčejné osudy
Ukázky

Pilotkou Boeingu 737

249 Kč
199 Kč
To je on! O té, co si říkala Toyen - 20%
(6x)
To je on! – Tři slova, ze kterých možná vzniklo umělecké jméno surrealistické malířky Toyen. Jméno stejně záhadné, jako byla sama. Jako by za sebou stále zametala stopy. Svá svědectví tak o ní podali jiní. Malíř Jindřich Štyrský, se kterým vytvořila celoživotní uměleckou dvojici.
neobyčejné osudy
Ukázky

To je on! O té, co si říkala Toyen

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 85 položek
<< < 1 2 3 4 .. 9 > >>