Nejprodávanější e-knihy - červenec 2022
neobyčejné osudy

Zázraky jsou logické - 20%
(1x)
Knižní rozhovor s uznávanou lékařkou a psychoterapeutkou Kateřinou Cajthamlovou o všech etapách lidského života. Jak vychovat děti ve světě plném návodů na výchovu. Jak čelit nereálným obrazům virtuální reality. Kde brát jistotu v nejisté době.
neobyčejné osudy
Ukázky

Zázraky jsou logické

249 Kč
199 Kč
Život na uzdě - 20%
(2x)
Paradox doby: zatímco společnost objektivně bohatne a životní úroveň i vzdělanost roste, lidé šťastnější nejsou. Problémů, s nimiž se dnes potýkáme, naopak přibývá, a spolu s tím stoupá spotřeba antidepresiv, anxiolytik, alkoholu a drog, a také počet rozvodů, sebevražd...
neobyčejné osudy
Ukázky

Život na uzdě

249 Kč
199 Kč
Byl jsem číslo 30529 - 20%
(1x)
Po válce se Felix Weinberg, aby vůbec dokázal jít dál, rozhodl potlačit své vzpomínky a neohlížet se zpátky. Málokdo by uvěřil, že uznávaný vědec a univerzitní profesor fyziky jako dospívající chlapec prošel peklem koncentračních táborů a přežil i pochod smrti.
neobyčejné osudy
Ukázky

Byl jsem číslo 30529

212 Kč
170 Kč
Dan Horyna - Přežil jsem sám sebe - 20%
Dan Horyna – rocková legenda osmdesátých let s neodmyslitelnou přezdívkou Zeppelin.
neobyčejné osudy
Ukázky

Dan Horyna - Přežil jsem sám sebe

212 Kč
170 Kč
Naděje v dějinách - 20%
(3x)
Kniha rozhovorů se známým historikem, teologem a katolickým knězem Tomášem Petráčkem propojuje řadu světů. Petráčkovy úvahy o dějinách a dějinnosti se proplétají s jeho reflexí současného křesťanství a katolické církve, stejně jako celé společnosti.
neobyčejné osudy
Ukázky

Naděje v dějinách

199 Kč
159 Kč
Zápisník alkoholičky - 20%
(6x)

Poslední sklenička… dnes už popáté. Kniha podle blogu, který získal cenu Magnesia Litera. Michaela Duffková je mladá matka, která se rozhodla otevřeně promluvit o své závislosti na alkoholu i o složité léčbě.

neobyčejné osudy
Ukázky

Zápisník alkoholičky

249 Kč
199 Kč
Můj Terezínský deník 1943-1944 - 20%

První kompletní vydání terezínského deníku Helgy Pollak Když měla Helga Pollak 12 let, deportovali ji i s otcem Otto Pollakem do ghetta v Terezíně. Od ledna 1943, až do svého transportu do Osvětimi v říjnu 1944, žila v dívčím domově L 410 v pokoji 28, kde se svěřovala jen svému deníku. V kombinaci se zápisky Otto Pollaka jsou v knize prolínány vzpomínky a dokumenty otce i dcery, vzbuzující pocit pospolitosti, obav i naděje. Příběh Helgy Pollak je ukázkou vzpomínek a připomínkou osudu židovských dětí.

neobyčejné osudy
Ukázky

Můj Terezínský deník 1943-1944

249 Kč
199 Kč
Děti, které přežily Mengeleho - 20%
(3x)
Evě Mozes bylo deset let, když byla se svou rodinou poslána do Osvětimi. Zatímco její rodiče a dvě starší sestry byli posláni do plynových komor, Evu a její dvojče Miriam si vybral coby pokusné objekty muž, který byl znám jako Anděl smrti.
neobyčejné osudy
Ukázky

Děti, které přežily Mengeleho

237 Kč
190 Kč
Vladimíra Čerepková - 20%
(2x)
Netradiční biografie propojuje vzpomínky pamětníků s dokumenty z pasťáků, soudů, léčeben. Součástí je rozhovor s básnířkou, který se uskutečnil rok před její smrtí. Vzniká tak detektivka života, kde o tom, kdo byla V. Čerepková, rozhodne sám čtenář.
neobyčejné osudy
Ukázky

Vladimíra Čerepková

248 Kč
198 Kč
Cesta z prachu - 20%
Cesta z prachu zrcadlí skutečný příběh jedné ženy. Příběh o domácím násilí, zneužívání, smrti, ale zároveň o naději a cestě, jak najít sama sebe. V autobiografické knize autorka surově vypráví o životní pouti, která v sobě skrývá šokující odhalení a tajemství.
neobyčejné osudy
Ukázky

Cesta z prachu

299 Kč
239 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 85 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 9 > >>