Nejprodávanější tituly - červenec 2022
psychologie pro každého

Cesta pravého muže - 6%
(8x)
Jaké je vaše nejhlubší životní poslání? Co doopravdy ženy chtějí? Jak se stát skvělým milencem? Pokud čtete tyto otázky a jste muž, určitě jste si tyto a podobné otázky pokládali. Možná ale nebylo snadné na ně nalézt odpověď. Praktická příručka jak žít.
psychologie pro každého

Cesta pravého muže

246 Kč
231 Kč
Závislé vztahy - 11%
(1x)

Léčba a uzdravení závislé poruchy osobnosti. Závislá porucha osobnosti se vyznačuje zvýšenou potřebou závislosti na druhých lidech, neschopností osamostatnění, nízkým sebehodnocením či nepřiměřenými obavami z opuštění.

psychologie pro každého

Závislé vztahy

233 Kč
207 Kč
Ruka noci podaná - 11%
(1x)
Když cítíme obavy a zaženeme je, tak se vrátí v méně nápadné podobě, ale silnější. Pokud se začneme na krizi připravovat, kupodivu pocítíme ulehčení. Tato kniha je o rodinné přípravě na krizi, která možná nikdy nenastane.
psychologie pro každého

Ruka noci podaná

449 Kč
399 Kč
Posilování stresem - Cesta k odolnosti - 11%
(3x)
O stresu se hovoří zejména jako o umělé, lidstvem vyrobené zátěži. Člověk se musel naučit porozumět a vzdorovat rozmanitým stresovým vlivům od počátku své existence.
psychologie pro každého
Ukázky

Posilování stresem - Cesta k odolnosti

359 Kč
319 Kč
Atomové návyky - 11%
(2x)
Prvního ledna máme všichni jasno v tom, že přestaneme kouřit, začneme víc cvičit nebo uklízet. Jenže do února už jsme zase tam, kde jsme byli. Proč? Naší nejhlubší motivací je pohodlí a lenost.
psychologie pro každého

Atomové návyky

359 Kč
319 Kč
Svobodná vůle - 20%
(2x)
Existence svobodné vůle je natolik přesvědčivá iluze, že lidé jednoduše odmítají uvěřit, že by tomu mohlo být jinak. Sam Harris ve své knize kombinuje poznatky neurovědy a psychologie, aby tuto iluzi s konečnou platností odmítl.
psychologie pro každého
Ukázky

Svobodná vůle

64 Kč
51 Kč
Rozhodni se být zdráv - 11%
(2x)

Nehaste příznaky – pochopte příčiny! Pokračování bestselleru Umění být zdráv. Rozhodnout se je prvním krokem na vědomé cestě ke zdraví. Naslouchat vlastnímu tělu však nemusí být tak snadné. Které techniky pomáhají zlepšit naše životní nastavení?

psychologie pro každého

Rozhodni se být zdráv

359 Kč
319 Kč
Všímavost a soucit se sebou - 11%
(1x)
Autor čerpá z vlastní bohaté klinické zkušenosti, z meditační praxe i z nejnovějších výzkumů v oblasti emocí, všímavosti (mindfulness) a soucitu se sebou samým (self-compassion).
psychologie pro každého

Všímavost a soucit se sebou

314 Kč
279 Kč
Myšlení pod kontrolou - 11%
V knize naleznete mnoho praktických technik a cvičení na sebepoznání, meditace, imaginace, relaxace, práci se sny a konkrétní mentální techniky zaměřené na rozvoj a programování mysli.
psychologie pro každého

Myšlení pod kontrolou

305 Kč
271 Kč
O smyslu života - 11%
Přednášky z roku 1946 mají stále obrovskou sílu a jsou překvapivě aktuální.
psychologie pro každého

O smyslu života

179 Kč
159 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 209 položek
<< < 1 2 3 4 .. 21 > >>