Nejprodávanější e-knihy - červenec 2022
česká

Šikmý kostel 2 - 20%
(17x)
S Barkou, Ludwikem, Julkou a dalšími hrdiny trilogie Šikmý kostel se setkáváme vzápětí poté, co jsme je v závěru prvního dílu opustili.
česká
Ukázky

Šikmý kostel 2

289 Kč
231 Kč
Ďáblova čísla
(1x)
Při běžné úřední cestě královského písaře Jiřího Adama z Dobronína do Dvora Králové dojde ve městě k vraždě. I když se radnice snaží utajit její okolnosti, mezi lidmi se rychle šíří panika, protože okolnosti napovídají, že jde o zásah temných sil.
česká
Ukázky

Ďáblova čísla

199 Kč
Přitažlivost planety Krypton - 20%
(2x)
Všichni se občas toužíme vrátit na Krypton, kde budeme vítáni takoví, jací opravdu jsme… Všichni občas doufáme, že máme pod tričkem Supermanův oblek.
česká
Ukázky

Přitažlivost planety Krypton

319 Kč
255 Kč
Šikmý kostel - 20%
(43x)
Románová kronika ztraceného města. Podtitul knihy lapidárně shrnuje příběh o někdejší pastevecké vesnici, která vystavěla svůj rozkvět na těžbě uhlí, aby o století později zašla na úbytě - také kvůli těžbě uhlí.
česká
Ukázky

Šikmý kostel

229 Kč
183 Kč
Adam ze Zbraslavi a případ královny vdovy Rejčky - 20%
(1x)
Adama ze Zbraslavi čeká další složitý případ: odhalit původce zločinů, jež mají za cíl připravit Elišku Rejčku o život. Oslnivá a vlivná královna-vdova je trnem v oku celé řadě lidí. Je však motivem opravdu jen žárlivost a závist? Adam ze Zbraslavi se domnívá, že případ je mnohem složitější a že spáchané zločiny mají kořeny v dávné minulosti.
česká
Ukázky

Adam ze Zbraslavi a případ královny vdovy Rejčky

249 Kč
199 Kč
Deníček psychiatričky - 20%
(2x)
Kniha o zaškobrtnutích, peripetiích, radostech a boji s větrnými mlýny.
česká
Ukázky

Deníček psychiatričky

280 Kč
224 Kč
AGA - 20%
(2x)
Vítejte ve vesmíru, kde poslední nadějí lidstva na záchranu okupované planety je nákladní loď Kraksna a její svébytná posádka, ve vesmíru Františka Kotlety a Kristýny Sněgoňové, který je temný, krutý i zábavný, jak jen to cenzura nakladatele dovolí.
česká
Ukázky

AGA

279 Kč
223 Kč
Mycelium III: Pád do temnot - 20%
(21x)
V tomto svazku se konečně poodhalí to, co bylo doposud skryté, a čtenáři budou moci ocenit důmyslnou myceliální mandalu, kterou autorka s neobyčejnou precizností vyhotovila během deseti let, kdy se Myceliu soustavně věnovala.
česká
Ukázky

Mycelium III: Pád do temnot

198 Kč
158 Kč
Mycelium I: Jantarové oči - 20%
(22x)
Mycelium je románová sága, odehrávající se v polovině třetího tisíciletí ve Sluneční soustavě.
česká
Ukázky

Mycelium I: Jantarové oči

198 Kč
158 Kč
Hurááá na chalupu - 20%
Máte chalupu? Nebo chatu? Nebo na ni aspoň jezdíte? Ano? No tak to jste náš člověk! Protože to určitě víte, že největším nepřítelem člověka není alkohol ani terorista, ale krtek. V trávníku! Protože ten je nevyhubitelný! Také je vám jasné, že sekání trávy
česká
Ukázky

Hurááá na chalupu

69 Kč
55 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>