Nejprodávanější e-knihy - červenec 2022

Bez zábran
(6x)
Mým oblíbeným koníčkem je rozčilování Elliota Milese. Už jen pohled na šéfovu pohlednou tvář mě nutí k sarkastickému úšklebku. Bůhví, čím si vysloužil pověst Casanovy.
Ukázky

Bez zábran

382 Kč
Nepřítel, který mě zachránil
Poprvé uviděla jeho tvář, když ji vysypali ze srolovaného koberce, v němž se nechala propašovat do jeho země… A přesto ji ta tvář okouzlila. A ona zase učarovala jemu…
Ukázky

Nepřítel, který mě zachránil

69 Kč
Noc s bodyguardem
Co vedlo krále Romana k tomu, aby se vydával za bodyguarda a prověřoval si Zabrinu, která se měla stát jeho manželkou? Vždyť všechno už bylo dávno dohodnuto, a co je Zabrina zač, ho vlastně vůbec nezajímalo!
Ukázky

Noc s bodyguardem

69 Kč
Vražedná mysl
(1x)
Samanthu Brownovou, mladou vysokoškolačku, nalezli doma v posteli s proříznutým hrdlem a nožem v ruce. Bez zjevných známek násilí či boje. Působí to jako jasný případ sebevraždy. Podivná reakce dívčiných rodičů však tuto teorii zvrátí a inspektorka Kim Stoneová pochopí, že tady šlo o vraždu.
Ukázky

Vražedná mysl

319 Kč
Až uvidíš moře
(10x)
Dvě dcery řeckých uprchlíků, dva životy mezi dvěma zeměmi. Jaké to je, když se v deseti letech dítě ocitne samo v daleké cizí zemi, neumí jazyk, neví, kam se ztratili jeho rodiče, a vůbec nechápe, co se s ním stalo? Toto prožívaly v roce 1949 tisíce řeckých dětí, kterým po občanské válce v Řecku poskytlo Československo azyl.
Ukázky

Až uvidíš moře

319 Kč
Šachy pod sopkou - 30%
(2x)
„Autorovy poslední dny a smrt“ – tak zní titul nedokončeného románu poměrně populárního spisovatele Franze J. Lundeho o znepokojivých událostech, které se mu přihodily na podzim roku 2019.
Ukázky

Šachy pod sopkou

249 Kč
174 Kč
Jedna noc stačit nemůže
(1x)
Proč by si s ním nemohla užít úplně nezávaznou noc? Zoey ale není typ „na jednu noc“. Ani když by to mělo být s Finnem! S Finnem, kterého po tom, co jí provedl, nenáviděla. Ne, po něm už nikdy nic nebude chtít. Možná… možná až na další noc!
Ukázky

Jedna noc stačit nemůže

69 Kč
Životice: obraz (po)zapomenuté tragédie
(8x)
Životice: malá vesnice uprostřed Těšínského Slezska. Po Mnichovu zabrána Polskem, po 1. září 1939 se jako dobyté území stává součástí Říše.
Ukázky

Životice: obraz (po)zapomenuté tragédie

269 Kč
Jeho zakázaná Popelka
Jenna si připadala neviditelná… Příliš obyčejná, fádní, nezajímavá, než aby jí kdokoliv věnoval druhý pohled. Výjimkou se stal až Evandro. Bohatý, úžasný a nádherný italský milionář, jehož dceři měla dělat domácí učitelku.
Ukázky

Jeho zakázaná Popelka

69 Kč
Strážce z Vysočiny
(2x)
Romantický historicko-společenský román z prostředí skotské Vysočiny.
Ukázky

Strážce z Vysočiny

189 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>