Nejprodávanější e-knihy - červenec 2022
romantika

Závity ulit - 20%
Život píše svoje vlastní osudy a zaznamenává je do minulosti každého z nás, tak jako závity ulit, nedají se smazat nebo změnit, ačkoli bychom dali cokoli za to, kdybychom se jich mohli jednou pro vždy zbavit. A nakonec je musíme přijmout a začít psát nové, mnohdy povedenější, příběhy.
romantika
Ukázky

Závity ulit

170 Kč
136 Kč
Klauzura – vstup zakázán! - 20%
Když Clare Nellová, vycházející hvězda stříbrného plátna, ze dne na den odejde do kláštera, šéfredaktor úspěšného časopisu pro ženy za ní vysílá mladičkou redaktorku Eileen, aby stůj co stůj odhalila hereččina pikantní tajemství.
romantika
Ukázky

Klauzura – vstup zakázán!

99 Kč
79 Kč
Deník - 20%
(10x)
Proslulá kniha obsahuje deníkové záznamy židovské dívky, která se s rodinou za války ukrývala před nacisty ve skrýši starého domu na předměstí Amsterodamu.
romantika
Ukázky

Deník

199 Kč
159 Kč
Morová rána - 20%
Samostatné vydání druhého humoristického románu americké spisovatelky o jejím onemocnění tuberkulozou, který vyšel dosud v českém překladu jen jako součást knihy Co život dal a vzal.
romantika
Ukázky

Morová rána

148 Kč
118 Kč
Život s láskou, život bez lásky - 20%
(1x)
Emocemi překypující novela, do níž se můžete - díky citlivému překladu Jany Srbové - vůbec poprvé začíst i ve svém rodném jazyce.
romantika
Ukázky

Život s láskou, život bez lásky

140 Kč
112 Kč
Příručka jadranské snoubenky - 20%
(4x)
Příběh lásky mezi Češkou a Chorvatem, proložený skvělými recepty ze slunné Dalmácie.
romantika
Ukázky

Příručka jadranské snoubenky

119 Kč
95 Kč
Žena v (kon)kursu - 20%
(1x)
Ve čtyřiceti život nekončí, ani když vás náhle udělají babičkou a váš milostný život se změní v bojiště… Humorný příběh o ženách a pro ženy, který dodá zaručenou dávku životního optimismu.
romantika
Ukázky

Žena v (kon)kursu

149 Kč
119 Kč
Stanice odložených lásek
(1x)
Nová kniha Hany Marie Körnerové vypráví o osudech dvou kamarádek Laděny a Kamily na pozadí událostí sedmdesátých a osmdesátých let minulého století.
romantika
Ukázky

Stanice odložených lásek

199 Kč
Zobrazuji 421 - 430 z 428 položek
<< < 1 .. 41 42 43