Nejprodávanější Kniha - červenec 2022
biologie

Tajný život stromů - Co cítí a jak komunikují - 11%
(1x)
Peter Wohlleben je nejznámějším lesníkem na světě a autorem bestselleru Tajný život stromů, který byl přeložen do více než čtyřiceti jazyků. Tato kniha je jeho příběhem. Nyní vychází v komiksovém zpracování.
biologie

Tajný život stromů - Co cítí a jak komunikují

404 Kč
359 Kč
Biochemie - 11%
Předkládaná učebnice přináší netradičním způsobem zpracované základy biochemie, nepřetížené nadbytkem faktografických údajů. Je určena pro vysokoškolské studenty, kteří již zvládli základy obecné, organické a analytické chemie.
biologie

Biochemie

738 Kč
656 Kč
O spaní před spaním - 11%
(1x)
K čemu jsou sny? Co je to půlnoční slunce?
biologie
Ukázky

O spaní před spaním

359 Kč
319 Kč
Milý Micíku, aneb Covid v Kocourkově - 11%
Jak se pozná „hodný“ a „zlý“ virus? Proč viry mutují, a můžeme to my, jejich lidští hostitelé, nějak ovlivnit? Jak to, že s počty nakažených se dlouho zdánlivě nic neděje, načež náhle a prudce vyskočí na několikanásobek?
biologie

Milý Micíku, aneb Covid v Kocourkově

323 Kč
287 Kč
Biologie pro gymnázia - 11%
Dvanácté souhrnné vydání středoškolské učebnice zahrnující kapitoly: „Biologie prokaryot, nižších a vyšších rostlin,hub“, „Biologie živočichů“, „Biologie člověka“, „Úvod do obecné genetiky“, „Vybrané kapitoly z obecné biologie“, „Praktická část“....
biologie

Biologie pro gymnázia

1 161 Kč
1 032 Kč
Genetics. From Pea to Genome - 12%
Genetika a její projevy vidíme všude kolem nás. Komiks vás provede fascinujícím světem, který se ukrývá v jádrech našich buněk. V anglickém jazyce.
biologie

Genetics. From Pea to Genome

66 Kč
58 Kč
Lepší polovička - 11%
Kniha uznávaného lékaře a vědce boří mýtus o takzvaném slabším pohlaví.
biologie
Ukázky

Lepší polovička

359 Kč
319 Kč
Metabolický motor - 11%
Průkopnické studie a výzkumy, účinnost diet nebo důležitost pohybu – evoluční antropolog Herman Pontzer boří ustálené mýty a ukazuje, jak doopravdy funguje lidský metabolismus, jak můžeme ovládnout svoji hmotnost, a tak podpořit i zdraví.
biologie

Metabolický motor

449 Kč
399 Kč
Noční život zvířat - 11%
Kdo by nebyl zvědavý, co se v noci odehrává za okny našich příbytků! Kniha tě vezme na netradiční výpravu za zvířaty. Nahlédneš do nočního lesa, na louku i pod vodní hladinu. Poznáš také obyvatele jeskyní a podzemí, kteří žijí ve věčné tmě.
biologie

Noční život zvířat

359 Kč
319 Kč
Evoluce - vývoj života na zemi - 11%
Co mají společného palma a pelikán? V čem jsou si podobní dítě a stonožka? Na první pohled se všechny živé organismy jedny od druhých liší, takže se zdá, že nemají nic společného.
biologie

Evoluce - vývoj života na zemi

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 30 položek
1 2 3 > >>