Nejprodávanější e-knihy - červenec 2022
dobrodružství

O chlapci, který rozuměl psům - 20%
Dobrodružný příběh o psech a věcech, které někdy raději nechceme vidět. Oblíbená slovenská autorka Gabriela Futová přichází s nelehkým tématem pro starší děti.
dobrodružství
Ukázky

O chlapci, který rozuměl psům

269 Kč
215 Kč
Puntíkáři - 20%
(1x)
První díl nepřekonatelně vtipné série Miloše Kratochvíla Pachatelé dobrých skutků s názvem PUNTÍKÁŘI vypráví o malérech a dobrodružstvích dvou nerozlučných kamarádů Michala Součka a Filipa Fialky.
dobrodružství
Ukázky

Puntíkáři

169 Kč
135 Kč
Rychlý jako vítr: Ora - 20%

Dramatické pokračování plné zvratů nemůže zklamat!  Majka trvale žije a pracuje v terapeutickém centru Kaltenbach, kam pro pomoc přijíždějí majitelé koní z celé země. S Milanem si skvěle rozumí a klisna Třicetčtyřka čeká mládě.

dobrodružství
Ukázky

Rychlý jako vítr: Ora

199 Kč
159 Kč
Tlapková patrola - Tlapky chrání přírodu - 20%
Tlapková patrola vyráží zachránit svoje město! Když Adventure Bay zasáhne strašlivá bouře, parta statečných štěňat přispěchá, aby podala pomocnou tlapku každému, kdo je v nouzi.
dobrodružství
Ukázky

Tlapková patrola - Tlapky chrání přírodu

209 Kč
167 Kč
Zrozená z ohně – Lovkyně příšer - 20%

Dvanáctka není jen číslo – je to hrdinka, která přemýšlí originálním způsobem a jen tak se nevzdává! První díl dobrodružné fantasy. Země Oharek je zamořena příšerami.

dobrodružství
Ukázky

Zrozená z ohně – Lovkyně příšer

249 Kč
199 Kč
Alea - dívka moře: Řeka zapomnění - 20%

Získá Alea zpět své vzpomínky? Šestý díl dobrodružné ságy. Všichni členové posádky Alfa cru přišli o své vzpomínky – nepamatují si ani, kolik jich bylo původně a zda někdo nechybí. Jestli chtějí zjistit, co se s nimi stalo, musí se co nejrychleji zase zorientovat.

dobrodružství
Ukázky

Alea - dívka moře: Řeka zapomnění

319 Kč
255 Kč
Cesta Argosanů - 20%

Prequel k oblíbené sérii Divotvůrce Ferius žije ze dne na den, krade, podvádí a hazarduje se svým životem. Zároveň je ochotna dát v sázku vše, jen aby se pomstila fanatickému mladému mágovi, který ji pronásleduje každou bdělou hodinu.

dobrodružství
Ukázky

Cesta Argosanů

269 Kč
215 Kč
Časodějná kniha - 20%

Bonusová kniha pro všechny fanoušky série Časodějové. Časodějná kniha je skutečný poklad pro všechny fanoušky série Časodějové. Přináší vzácná svědectví o klíčnících i velikých časodějích, ale také o Eflaře, jejích velkolepých zámcích a neobyčejných zvířatech.

dobrodružství
Ukázky

Časodějná kniha

209 Kč
167 Kč
Černobylské dívky - 20%

Katastrofa, která změní jejich životy. Přátelství, které vydrží navždy.  Na jaře roku 1986 se spolužačky Valentina a Oksana probudí a obloha nad jejich hlavami je vztekle rudá. Reaktor v jaderné elektrárně Černobyl explodoval. A než se stihnou vzpamatovat, ocitnou se ve vlaku do Leningradu, kde mají teď bydlet u Valentininy babičky.

dobrodružství
Ukázky

Černobylské dívky

249 Kč
199 Kč
Košťátko Bella - Zákaz kouzlení - 20%

Bella je opravdu beznadějná čarodějka. Dokonce nemá ani bradavici na nose. Touží po věcech jako kartáček na zuby, chlupaté bačkůrky a růžové pero ve tvaru plameňáka. To se na čarodějku vážně nehodí. Je prostě nemožná!

Aby toho nebylo málo, Bellu nevezmou do čarovné školy. Musí pak bydlet s normální lidskou rodinou, u které je čarování zakázáno. Žít s nemagickými rodiči ovšem znamená spoustu zábavných věcí. Například místo kaše z žab dostanete zmrzlinu nebo se koupete ve vaně s voňavou pěnou místo v bažině. Bella je bez kouzel šťastná, dokud nemá opravdu dobrý důvod je použít.

Připrav se, že tě očaruje!

dobrodružství
Ukázky

Košťátko Bella - Zákaz kouzlení

212 Kč
170 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 78 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 8 > >>