Nejprodávanější e-knihy - červenec 2022
dobrodružství

Psí poslání 1: Příběh Ellie - 20%
(1x)
Ellie je výjimečný pes s výjimečným posláním. Už od štěněte se učí, jak se stát pátracím a záchranářským psem. Dokáže vystopovat dítě ztracené v lese nebo najít zraněnou oběť pod troskami domu. Hledá lidi. Zachraňuje je. Právě proto je na světě.
dobrodružství
Ukázky

Psí poslání 1: Příběh Ellie

179 Kč
143 Kč
Robinson Crusoe - 20%
Světoznámý dobrodružný román o osudech trosečníka Robinsona vystaveného životní zkoušce v těžkých podmínkách na opuštěném ostrově, kde začíná jeho zápas o přežití...
dobrodružství
Ukázky

Robinson Crusoe

149 Kč
119 Kč
Strašidelný dům - 20%
Vydejte se spolu s našimi hrdiny do Tiché ulice a odhalte tajemství strašidelného domu!
dobrodružství
Ukázky

Strašidelný dům

203 Kč
162 Kč
Špinavá školní hra - 20%

Dívčí detektivní klub řeší čtvrtý případ. Detektivka pro mladé dámy ve stylu Agathy Christie! Návrat do lavic má pro Daisy a Hazel trpkou pachuť. Nová školní předsedkyně Elizabeth Hurstová spolu se svou smečkou věrných prefektek šikanují mladší ročníky a nad školou se začíná vznášet mrak strachu a sváru.

dobrodružství
Ukázky

Špinavá školní hra

249 Kč
199 Kč
Apollónův pád - Hrobka nemrtvých - 20%
(1x)

Apollónova cesta za vykoupením nebere konce. 4. díl série ze světa Percyho Jacksona. Být Apollónem není hračka, obzvlášť když vás vykážou z Olympu, a ještě vás uvězní v těle smrtelníka Lestera Papadopoulose. Řecký bůh na cestě za znovuzískáním někdejších schopností se tentokrát vydává do Tábora Jupiter v Sanfranciském zálivu.

dobrodružství
Ukázky

Apollónův pád - Hrobka nemrtvých

299 Kč
239 Kč
Arábie - 20%
Píše se rok 1900 a kouzelný atlas posílá Báru za dobrodružstvím mezi beduíny do exotické Arábie. Co všechno tam na ni čeká?
dobrodružství
Ukázky

Arábie

169 Kč
135 Kč
Aurora povstává - 20%
(3x)
Píše se rok 2380 a kadeti, kteří ukončili studia na Akademii Aurora, míří na první mise. Snaha Tylera Jonese hrát si na hrdinu způsobí, že na něj zbyde jen jednotka odpadlíků a problémových typů.
dobrodružství
Ukázky

Aurora povstává

249 Kč
199 Kč
Balada o ptácích a hadech - 20%
(3x)
Pohánějí ho ambice. Soupeření ho žene kupředu. Ale za moc se platí. Je ráno v Den sklizně, který zahajuje desáté Hladové hry. Osmnáctiletý Coriolanus Snow se v Kapitolu připravuje na svou jedinou příležitost získat slávu jako trenér, jeho šance jsou však mizivé.
dobrodružství
Ukázky

Balada o ptácích a hadech

349 Kč
279 Kč
Boj o první místo - 20%
Třináctiletého Petra čeká poslední ročník základní školy. Jenže po prázdninách tam vládnou nové pořádky. Nepsaným vůdcem třídy se stal zákeřný frajírek Ruda, který své obdivovatele využívá, aby utlačoval slabší kluky. Petr je snad jediný, kdo odhalil Rudovu falešnou tvář a zlou povahu.
dobrodružství
Ukázky

Boj o první místo

249 Kč
199 Kč
Deník Dory Grayové - 20%
(3x)
Když rodiče Hance oznámí, že se budou stěhovat z města na venkov, převrátí jí svět vzhůru nohama. Hanka svůj nový domov nesnáší, dokud na půdě náhodou nenajde tajemný starý zápisník – deník Dory Grayové. Co se s jeho autorkou a její židovskou kamarádkou stalo? Hanka se to rozhodne zjistit stůj co stůj.
dobrodružství
Ukázky

Deník Dory Grayové

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 78 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 8 > >>