Nejprodávanější tituly - červenec 2022
zdraví a životní styl

Královna děsu aneb Panická porucha - 11%
(2x)
Panika není slabost – je to nemoc a dá se léčit. Panická porucha přichází bez výstrahy a postihuje lidi různých povah i profesí, kteří ji zprvu považují za příznak jiných chorob.
zdraví a životní styl
Ukázky

Královna děsu aneb Panická porucha

269 Kč
239 Kč
Moje dítě (už) nekouří - 11%
(2x)
Kouřit není cool! Naše děti – naše bohatství, naše naděje, naše budoucnost. Rodiče své děti všemožně podporují, jdou jim příkladem. Ale někdy to nestačí. Je tu společnost, zájmy napojeného byznysu, vymývání mozků, kamarádi… co také nejsou cool.
zdraví a životní styl

Moje dítě (už) nekouří

243 Kč
216 Kč
Všichni jsou psychopati, jenom já jsem letadlo - 11%
(4x)
Žijeme v neklidné době, která od politiků žádá neustálou improvizaci. Problémy, se kterými se společnost v dalších letech utká, budou složité a nové. Jednu krizi vystřídá jiná.
zdraví a životní styl

Všichni jsou psychopati, jenom já jsem letadlo

269 Kč
239 Kč
Umění vyváženého života
Kniha Umění vyváženého života vychází z tradičního indického způsobu léčení ájurvéda, jež je založeno na tělesných typech.
zdraví a životní styl

Umění vyváženého života

134 Kč
Jóga do batůžku - 11%
Kniha Jóga do batůžku je originální a hravý průvodce po osmi zemích. Je určena všem malým i velkým dobrodruhům, nadšencům a jogínům. O každé zemi se čtenář dozví nějakou zajímavost, může si zacvičit jógu podle básní, přečíst poutavý pohádkový příběh.
zdraví a životní styl

Jóga do batůžku

315 Kč
280 Kč
Parkour a freerunning - 11%
Autoři, sportovní odborníci s dlouholetou parkourovou a trenérskou praxí, přinášejí čtenářům kromě teoretického úvodu hlavně postup nácviku, základy provedení a návrh vhodného cvičení pro rozvoj jednotlivých prvků.
zdraví a životní styl

Parkour a freerunning

179 Kč
159 Kč
Spirální stabilizace páteře - Zdravá rovná záda - 11%
Cvičení je vhodné: pro léčbu výhřezu meziobratlového disku; pro léčbu potíží po operacích páteře; pro léčbu skoliózy; pro stabilní chůzi - přípravu a následnou péči pro operace kyčelního a kolenního kloubu; pro prevenci vzniku bolestí zad..
zdraví a životní styl

Spirální stabilizace páteře - Zdravá rovná záda

450 Kč
400 Kč
Učím se jógu - 11%
Učím se jógu je jeho první svazek věnující se základním ásanám, u nichž jsou vždy popsány jejich jednodušší i složitější varianty.
zdraví a životní styl

Učím se jógu

259 Kč
230 Kč
Vegetariánská kuchařka - 11%
Vegetariánská kuchařka z Edice Apetit nabízí víc než 150 vegetariánských a veganských receptů, které jsme připravili a uvařili v redakční kuchyni časopisu Apetit. Neřídíme se přitom žádnou ideologií – spojovacím prvkem je radost z jídla a vaření.
zdraví a životní styl

Vegetariánská kuchařka

359 Kč
319 Kč
Zdokonaluji se v józe - 11%
Druhý díl slavného triptychu, ve kterém se adept jógy seznámí s řadou ásan, kterými může obohatit nacvičenou sérii, a získá množství informací z oblasti životosprávy.
zdraví a životní styl

Zdokonaluji se v józe

214 Kč
190 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 209 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 21 > >>