Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - červenec 2022
česká

Letorosty samomluv - 11%
(1x)
Ve svém čtyřiadevadesátém roce se autor několika desítek divadelních her, románů, memoárománů a filmových scénářů Pavel Kohout rozhodne pod „anonymním pseudonymem“ Pako naskočit znovu do nekončícího štafetového závodu.
česká

Letorosty samomluv

323 Kč
287 Kč
Prašina: Křídový panáček #3 - 11%
(2x)
Od střetnutí Vaška s tajemným žhářem uběhlo čtrnáct dnů. Z nečekaného místa přichází informace o klíči s třemi propletenými rybami. Svět knižního fenoménu Prašina se rozrůstá v komiksové sérii s novými příběhy, novými hrdiny a novými záhadami.
česká
Ukázky

Prašina: Křídový panáček #3

71 Kč
63 Kč
Válka s mloky - 11%
Karel Čapek svůj světově proslulý román Válka s mloky napsal v roce 1935. Díky své schopnosti citlivě reagovat na dění ve společnosti a ve světě, si zřetelně uvědomoval nebezpečí nastupujícího fašismu a jeho destruktivní ideologie.
česká

Válka s mloky

225 Kč
200 Kč
Hříšný polibek smrti - 11%
(2x)
Každému – i tomu nejobyčejnějšímu – člověku se v životě musí něco stát, říká jedna z postav románu Hříšný polibek smrti. A to platí i pro hlavní hrdinku Helenu, které se v jediné chvíli obrátí celý život vzhůru nohama.
česká
Ukázky

Hříšný polibek smrti

222 Kč
198 Kč
Dešťová hůl - 11%
(10x)
Po úspěšných románech Selský baroko a Rybí krev završuje Jiří Hájíček svou volnou „venkovskou trilogii morálního neklidu“ Předešlé literární sondy obrácené do minulosti české vesnice následuje nyní román ze současnosti.
česká
Ukázky

Dešťová hůl

269 Kč
239 Kč
Život na cestě: autobiografie - 11%
Autobiografie světoznámého britského neurologa Olivera Sackse, který se proslavil svými případovými studiemi fascinujících a neobvyklých lidských příběhů (ať se jedná o epidemii spavé nemoci, která své oběti zanechala na desetiletí v katatonickém sta
česká

Život na cestě: autobiografie

323 Kč
287 Kč
Pod sněhem - 11%
(8x)
Tři sestry nasedají jednoho dne do auta a vyrážejí k rodičům na oslavu otcových narozenin. Cestou vyplouvají na povrch dávné příběhy, vzpomínky, křivdy a nenaplněné sny. Bravurně napsané rodinné drama zachycuje spletité osudy jedné rodiny.
česká

Pod sněhem

296 Kč
263 Kč
Rodinná anamnéza - 11%
Další prozaický počin spisovatelky a nakladatelské redaktorky Magdaleny Wagnerové tentokrát míří k autobiografickým motivům. Ilustracemi Zdeňka Netopila se publikace stává opravdovým knižním skvostem.
česká

Rodinná anamnéza

205 Kč
182 Kč
Proti umění - 11%
Esejistický román o člověku, který tvrdě pracuje, aby se stal spisovatelem. V nemilosrdně přítomném čase autor píše zdánlivě nedějový příběh o proměnách života a každodenní práci, o pohybu a klidu, o stěhování a zabydlování, o knize vlastní.
česká

Proti umění

151 Kč
134 Kč
Traktát o louskání fazolí - 11%
(2x)
Kniha je protknuta nití náhody, osudu, smrti a lásky, ale i otázkou viny, dobra, zla a vykoupení a z typicky generačního poválečného románu se stává román o životě jako takovém.
česká

Traktát o louskání fazolí

268 Kč
238 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>