Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - červenec 2022
česká

Proti umění - 74%
Esejistický román o člověku, který tvrdě pracuje, aby se stal spisovatelem. V nemilosrdně přítomném čase autor píše zdánlivě nedějový příběh o proměnách života a každodenní práci, o pohybu a klidu, o stěhování a zabydlování, o knize vlastní.
česká

Proti umění

134 Kč
35 Kč
Vezmu tě a odvedu tě pryč - 79%
Román Vezmu tě a odvedu tě pryč (1999) lze označit za Bildungsroman, citová výchova hlavního dětského hrdiny je hlavním motivem díla, které ale nabízí i nečekaně silný milostný příběh hrdinovy staropanenské učitelky a místního poněkud omšelého playboye.
česká

Vezmu tě a odvedu tě pryč

294 Kč
62 Kč
Futuristické manifesty
(1x)
Publikace přináší 36 nejvýznamnějších futuristických manifestů, které usilují o radikální proměnu řady uměleckých druhů: nejen literatury, ale i divadla, filmu a fotografie, malířství a sochařství, architektury a hudby.
česká
Ukázky

Futuristické manifesty

585 Kč
Poslední prvotina
Druhé, doplněné vydání knížky Poslední prvotina vychází v témže roce po úspěšných autorských čtení a rychlém vyprodání prvního vydání.
česká

Poslední prvotina

180 Kč
15 roků lásky
(10x)
Realita umí být neuvěřitelná a skutečné události někdy působí nepravděpodobně. Aleš by do svých třiceti dvou let nevěřil, že jeho život bude vypadat takhle. Představoval si ho úplně jinak.
česká

15 roků lásky

359 Kč
Až na ten konec dobrý
(7x)

Humorný román o smrti. A je v tom všechno. Láska, smrt, sranda, vesmír, sex i zázrak. Slovy jedné z postav, je to prostě „háelpéčko* jako prase“. (*háelpéčko (HLP) –Hluboký Lidský Příběh v novinářském žargonu)

česká
Ukázky

Až na ten konec dobrý

404 Kč
Gott
(4x)
Hvězda, mýty — a skutečnost. Největší popovou hvězdou v Československu byl Karel Gott — a v jistém smyslu jí v Česku zůstává dodnes. Jeho příběh však není tradičním vyprávěním o hudebním velikánovi.
česká
Ukázky

Gott

449 Kč
1972 – Jaké to tenkrát bylo aneb Co se stalo v roce, kdy jste se narodili
Jaké to tenkrát bylo aneb Co se stalo v roce, kdy jste se narodili.
česká

1972 – Jaké to tenkrát bylo aneb Co se stalo v roce, kdy jste se narodili

80 Kč
Cestou životem
Cyklus povídek Cestou životem vznikal v průběhu autorčiny dosavadní literární a životní pouti s cílem zbavit zapomenuté lidské osudy pomíjejícnosti. V jistém smyslu jde také o autobiografický román v příbězích, ačkoli autorka sama zůstává v pozadí.
česká
Ukázky

Cestou životem

222 Kč
Podivné historky ze života
(1x)
Od severního polárního kruhu přes moravskou megapoli až po království Tropikálů Přímořských, krajinami falešných proroků, rozumbradiček a uplakaných starců, tudy nás proveze vypravěč Arnošt Goldflam.
česká
Ukázky

Podivné historky ze života

300 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 1000 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 100 > >>