Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - červenec 2022
česká

Na konci světa
Kniha představuje výbor esejů, které Jiří Pehe publikoval v různých periodikách mezi roky 2011 a 2015. Jejich ústředním tématem je myšlenka, že jsme svědky i aktéry zásadní proměny západní civilizace, tak jak ji známe od doby osvícenství.
česká
Ukázky

Na konci světa

267 Kč
Žena s mateřským znaménkem
Kriminální román trojnásobného držitele ceny Bästa svenska kriminalroman (Nejlepší švédský krimiromán). Dva muži jsou mrtví. Zemřeli stejným, brutálním způsobem. Není pochyb o tom, že v obou případech jde o stejného pachatele.
česká

Žena s mateřským znaménkem

229 Kč
Mimořádná událost
Poutavý příběh, který prostřednictvím osudů dvou protagonistů mapuje hodnotové i politické turbulence posledních desetiletí.
česká

Mimořádná událost

222 Kč
Krysiáda - 78%
První část diptychu Ztroskotání lze prvoplánově číst jako politický thriller, nicméně jde především o břitkou satiru poukazující na nemorálnost moldavských intelektuálů po zhroucení komunistické ideologie.
česká

Krysiáda

158 Kč
35 Kč
Ve službě republice
Jiří Paroubek ve své knize nechává nahlédnout do světa vysoké mezinárodní politiky. Přináší osobní charakteristiky státníků a politiků, se kterými se setkával v letech 2005-2010 jako český premiér či předseda ČSSD.
česká

Ve službě republice

342 Kč
Zásluhy žen
(1x)
Sedm vznešených Benátčanek různého věku a s různými životními zkušenostmi se sejde v domě jedné z nich, mladé vdovy Leonory, aby spolu hovořily o všech možných aspektech svých životů, a to jak čistě teoreticky, tak na základě konkrétních zážitků.
česká

Zásluhy žen

266 Kč
Hájovna
(7x)
Píše se rok 1985. Linda žije na hájovně, která je součástí vojenského prostoru, v němž jsou umístěni ruští vojáci. Nemá je ráda a obává se jich, ale se svým osobním životem mladé manželky a matky je spokojená.
česká

Hájovna

251 Kč
Hodný, zlý a ošklivý? Havel, Klaus, Zeman
(2x)
Václav Havel, Václav Klaus a Miloš Zeman. Trojice, která významně ovlivnila vývoj v naší zemi. Při pohledu na dějiny uplynulých desetiletí nevidíme nikoho, kdo by se jim vyrovnal hloubkou stopy, již po sobě zanechali.
česká
Ukázky

Hodný, zlý a ošklivý? Havel, Klaus, Zeman

404 Kč
Mojenka
(4x)
Všichni jsme propojení — stromy, houby, zvířata i lidé.
česká

Mojenka

359 Kč
První republika – Jak žily hvězdy
S autorkou knihy Blankou Kovaříkovou nahlédnete do soukromí filmových a divadelních hvězd, ale také dalších mimořádných osobností – režisérů, tanečnic, výtvarníků, lékařů, sportovkyň i podnikatelů.
česká

První republika – Jak žily hvězdy

377 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 1000 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 100 > >>