Nejprodávanější tituly - červenec 2022
sci-fi

Zákon genu
Vypravíte se do vesmíru, setkáte s mimozemšťany, budete cestovat časem, budete se smát, bát i hloubat nad tím, co nás ještě v oblasti genetiky možná čeká a nemine, protože věda a fantastika patří neodmyslitelně k sobě.
sci-fi

Zákon genu

477 Kč
Endymionův vzestup
Opět zavítáme do spletité budoucnosti, jež se zrodila z chaosu po zániku lidské Hegemonie, budoucnosti ovládané katolickou církví a umělými inteligencemi Technojádra.
sci-fi
Ukázky

Endymionův vzestup

498 Kč
Muž, který spadl na Zemi
(1x)
Muž, který spadl na Zemi je příběhem Thomase Newtona, mimozemského návštěvníka, jenž byl v lidské podobě vyslán na naši planetu, aby zachránil svůj umírající lid.
sci-fi
Ukázky

Muž, který spadl na Zemi

268 Kč
Veterán
Expanze lidské civilizace před staletími nastartovaná Velkým seržantem opět pokračuje, lidé se naučili lépe využívat magii i potenciálně nebezpečnou techniku; potřebují novou úrodnou půdu nekontaminovanou magií, nové zdroje surovin.
sci-fi

Veterán

323 Kč
Volba - Klíčový okamžik
(3x)
Kniha Volba je literárním debutem mladého českého autora Jakuba Trpiše. Prolínají se v ní prvky duchovní literatury, sci-fi, detektivky, psychologického i milostného románu. Poprvé vyšla v roce 2012. Příběh v sobě nese silné poselství.
sci-fi

Volba - Klíčový okamžik

431 Kč
Cizinec v cizí zemi
(3x)
Před pětadvaceti lety se první lidská mise na Mars naposledy ohlásila těšně před přistáním. Všichni její členové byli od té doby pokládáni za mrtvé. Někdo však přece jen přežil...
sci-fi

Cizinec v cizí zemi

628 Kč
Kallocain
Kallocain, droga pravdy, po jejímž požití každý vyzradí na sebe i na své nejbližší i ta nejskrytější tajemství, a její objevitel, loajální spoluvoják Světového státu Leo Kall, jsou hlavními hrdiny strhujícího antiutopického románu.
sci-fi

Kallocain

224 Kč
Cesta
(17x)
McCarthy v románu Cesta stroze a lapidárně líčí svět po globální katastrofě - přesně domýšlí jeho podobu i jednání přeživších ve světě, kde z někdejší civlilizace nezůstalo téměř nic.
sci-fi
Ukázky

Cesta

250 Kč
Poslední rozkaz
(5x)
Zatímco v Sabbatiných světech dál zuří křížová válka, komisař Ibram Gaunt se vrátil z pekelné mise hluboko za nepřátelskými liniemi a zjistil, že jeho oddíl byl mezitím rozpuštěn.
sci-fi
Ukázky

Poslední rozkaz

149 Kč
Stopařův průvodce Galaxií - BOX
(2x)
Bravurní parodie na sci-fi, která je dnes již klasickým dílem s ilustracemi a v boxu.
sci-fi

Stopařův průvodce Galaxií - BOX

1 528 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 259 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 .. 26 > >>