Nejprodávanější knihy - červenec 2022
medicína

Vnitřní lékařství v kostce - 11%
Potřebujete si zopakovat internu? V knize najdete právě to, co potřebujete, tedy vše nejdůležitější z interny.
medicína

Vnitřní lékařství v kostce

629 Kč
559 Kč
Humanistická hypnóza - 11%
Olivier Lockert je uznávaný hypnoterapeut, školitel a autor mnoha odborných i populárních knih. Jeho knihy o hypnóze byly přeloženy do 14 jazyků a prodávají se ve více než 60 zemích světa. V češtině vychází kniha tohoto autora poprvé.
medicína

Humanistická hypnóza

288 Kč
256 Kč
Komplexní kineziologický rozbor - 11%
Komplexní kineziologický rozbor je základní diagnostický prostředek fyzioterapie a myoskeletální medicíny. Srozumitelnou formou seznamuje s problematikou funkčních poruch pohybového systému a prezentuje základní rozdělení těchto poruch...
medicína

Komplexní kineziologický rozbor

314 Kč
279 Kč
Masa a moc - 11%
Rozsáhlý esej o davové psychologii, vydaný poprvé v roce 1960.
medicína

Masa a moc

495 Kč
440 Kč
Aplikovaná psychologie
Vztah aplikované psychologie a psychologie jako takové lze připodobnit ke vztahu mezi užitým uměním a uměním obecně. Monografie mapuje uplatňování teoretických psychologických poznatků při praktické činnosti.
medicína

Aplikovaná psychologie

134 Kč
Esence psychonautiky - 11%
(1x)
Jaké poznání nám mohou zpřístupnit psychedelika? Naše kultura za „poznání“, resp. „vědění“ pokládá obvykle něco poj­menova­tel­né­ho, ideálně vyčíslitelného. Tomu se ovšem prožitky, které nám tyto látky zprostředkovávají, ze své podstaty vyhýbají.
medicína

Esence psychonautiky

163 Kč
145 Kč
Lymfotaping - 11%
Lymfotaping přináší žádaný a efektivní doplněk ke standardní léčbě otoků. Autoři se tentokrát specificky zaměřují na možnost ovlivnění lymfatického a s ním úzce souvisejícího kardiovaskulárního systému pomocí lymfotapu.
medicína

Lymfotaping

314 Kč
279 Kč
Diabetická retinopatie
Po 14 letech se autoři rozhodli přepracovat a vydat již rozebranou knihu, která se zabývá diagnostikou, prevencí a léčbou diabetické retinopatie a dalších očních komplikací cukrovky.
medicína

Diabetická retinopatie

531 Kč
Psychologie a doteková povolání - 11%
Tato učební pomůcka je určena všem, kdož se připravují k výkonu svého budoucího povolání v rekvalifikačních kurzech orientovaných na problematiku dotekových povolání.
medicína

Psychologie a doteková povolání

178 Kč
158 Kč
Dítě diabetické matky - v otázkách a odpovědích - 11%
Kniha určená nastávajícím maminkám, které trpí cukrovkou a chtějí se dozvědět o tom, jaká jsou rizika těhotenství s diabetem pro ně a pro miminko. Nabízí pohled a rady lékařky s mnohaletou praxí v péči o diabetické matky a jejich děti.
medicína

Dítě diabetické matky - v otázkách a odpovědích

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 71 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 > >>