Nejprodávanější knihy - červenec 2022
medicína

Prázdná kolébka
Smrt dítěte je velkým zásahem do psychiky ženy. Na dítě se těšila, počítala s ním ve svém životě, přizpůsobovala mu svou budoucnost. Do této nové budoucnosti byli „zataženi“ i lidé z jejího okolí.
medicína

Prázdná kolébka

89 Kč
Soudní lékařství I - 11%
Publikace Soudní lékařství I tvoří první díl uceleného souhrnu nejmodernějších informací v oblasti medicínských forenzních věd.
medicína

Soudní lékařství I

539 Kč
479 Kč
Vývojová psychologie - 11%
Publikace podává srozumitelný výklad vývoje člověka napříč celým životním cyklem. Zachycuje proměny lidské psychiky a chování od početí a prenatálního života až po umírání a smrt.
medicína

Vývojová psychologie

755 Kč
671 Kč
Digitální demence - 11%

Digitální média — počítače, smartphony, herní konzoly a v neposlední řadě i televize — nám mění život. V USA dnes mladiství věnují digitálním médiím více času — alespoň sedm a půl hodiny denně — než spánku.

medicína
Ukázky

Digitální demence

341 Kč
303 Kč
Dítě diabetické matky - Komplexní pohled na diabetes a těhotenství - 11%
Unikátní publikace renomovaných autorů na dosud nezpracované téma. Autoři, specializací z oboru diabetologie, gynekologie a porodnictví, neonatologie, embryologie a psychologie, připravili komplexní přehled, jak pečovat o diabetickou matku.
medicína

Dítě diabetické matky - Komplexní pohled na diabetes a těhotenství

297 Kč
264 Kč
Iluze optimismu - 11%
Jakým způsobem v mozku vzniká naděje? Co nás dokáže přimět, abychom šli za svým snem? Co se stane, když se naše očekávání nenaplní? Liší se mozek optimisty a pesimisty?

medicína

Iluze optimismu

341 Kč
303 Kč
Kojenecký pláč - 12%
Publikace se zabývá problematikou kojeneckého pláče. Cílem studie bylo zjistit, zda je vnímání kojeneckého pláče ovlivněno psychologickými charakteristikami matky.
medicína

Kojenecký pláč

130 Kč
115 Kč
Jak překonat hazard - 11%
Kniha pojednává o problémech působených hazardem. Postupně se zabývá diagnostikou, krátkou intervencí, léčbou i prevencí hazardního hráčství.
medicína

Jak překonat hazard

230 Kč
204 Kč
Mým marodům - 6%
(9x)
Jan Hnízdil má dar psát přístupně a srozumitelně a navíc i s vtipem, elegancí a humorem, ať už je řeč o záludnostech úzce odborných.
medicína

Mým marodům

203 Kč
191 Kč
Neurolog - 11%
(1x)
Autobiografie neurologa Ivana Moravce. Autor líčí především problémy, překážky, úspěchy a neúspěchy, se kterými se setkal ve své celoživotní profesi.
medicína

Neurolog

224 Kč
199 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 71 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 > >>