Nejprodávanější e-knihy - červenec 2022

Dívka u mostu
(2x)

Nikdy není pozdě dopřát mrtvému dítěti spravedlnost … Mladá žena beze stopy zmizela. Její zoufalí prarodiče se obrátí na penzionovaného komisaře Konrá?a, s nímž se znají z dřívějška. Vědí, že vnučka pašovala drogy. Nyní je nezvěstná.

Ukázky

Dívka u mostu

229 Kč
Djatlovova expedice: nová odhalení
(1x)

Nejnovější svědectví a informace v záhadném případu, který fascinuje celý svět V případu Djatlovovy expedice došlo za poslední roky k řadě nečekaných zvratů a odhalení. Jak dopadla exhumace těla nejtajuplnějšího člena výpravy, Semjona Zolotarjova?

Ukázky

Djatlovova expedice: nová odhalení

269 Kč
Dnes ještě ne
Radomír nemá pocit, že by mu v životě něco scházelo, dokud na šachovém fóru nepotká Jarmilu. Kdežto Milan je na tom přesně naopak – Gábinu sice miluje, ale jeden večer, ten dnešní večer by potřeboval strávit bez ní.
Ukázky

Dnes ještě ne

209 Kč
Dobrodružky
Maruška se musela přestěhovat do Prahy z jižních Čech, protože se její rodiče rozvedli a máma chce ve městě začít nový život. Maruška ale nechtěla nic měnit, v novém domově jí chybí nejen táta, ale i les, hájovna a kamarádi.
Ukázky

Dobrodružky

209 Kč
Dobrodružství v Paříži
Zena a Kendric jsou dvojčata z knížecího rodu z Wiedensteinu, malého nezávislého knížectví mezi Francií a Německem. Dokáže pravá láska zvítězit nad knížecím titulem a naplánovanou budoucností?
Ukázky

Dobrodružství v Paříži

179 Kč
Dokonalé děti
(1x)
Beth veze syna na zápas a dobře ví, že její bývalá nejlepší kamarádka bydlí nedaleko fotbalového hřiště. Avšak neviděla ji celých dvanáct let, tak proč by jezdila kolem a riskovala, že v sobě oživí bolestné vzpomínky?
Ukázky

Dokonalé děti

279 Kč
Drahý nepřítel
(2x)
V dětství se nenáviděli. Macon Saint byl hezoun, avšak Delila vždy věděla, že je učiněný ďábel. Na klidu jí nepřidávalo, že chodil s její proradnou sestrou Samanthou, a když se rozešli, Delile se splnil sen: Už nikdy se s ním nemusí vidět.
Ukázky

Drahý nepřítel

299 Kč
Emma
(1x)

Vrcholné dílo geniální Jane Austenové.  Ač okouzlující, bohatá a chytrá Emma Woodhousová nemá manžela, myslí si, že má mimořádný talent dávat páry dohromady a pak sledovat jejich šťastná manželství.

Ukázky

Emma

249 Kč
Etika
Simon Blackburn v knize představuje základní otázky a problémy současné etiky, ale zároveň nás nutí zamýšlet se nad světem kolem nás.
Ukázky

Etika

130 Kč
Faerské ostrovy
Chystáte se navštívit Faerské ostrovy? Pak rozhodně neopomeňte praktický cestopis z pera cestovatelky a průvodkyně Veroniky Škvárové.
Ukázky

Faerské ostrovy

139 Kč
Zobrazuji 941 - 950 z 1000 položek
<< < 1 .. 93 94 95 96 97 .. 100 > >>