Nejprodávanější Kniha nebo Omalovánka - srpen 2022
zdraví a životní styl

Fit diář

Diář pro ženy, které to se svými cíli myslí skutečně vážně. "Jestliže plánuješ mít úspěšný život, začni plánováním svých dnů"

zdraví a životní styl

Fit diář

161 Kč
Léčivá domáctnost - 11%
Vladislava Mlada Jirásková je malířkou obrazů a slov, publicistkou i bylinářkou. Inspiraci čerpá nejraději z divoké přírody, tradic a kořenů naší země.
zdraví a životní styl

Léčivá domáctnost

359 Kč
319 Kč
Sedni si a nedělej nic - 11%
(2x)

Proč nejsme nikdy spokojení? Proč trpíme stresem a napětím? Proč sníme o tom, že budeme krásnější, mladší či chytřejší? Proč se chceme bavit, být bohatí a bez velkých oklik nalézt svou vlastní cestu? Co je to štěstí?

zdraví a životní styl

Sedni si a nedělej nic

297 Kč
264 Kč
Tělo a duše ve zdraví a nemoci - 11%
Lékař, který během svého profesního života prošel řadou různých zdravotnických pracovišť, vypráví o medicíně v souvislostech těla, duše a ostatních lidských rozměrů.
zdraví a životní styl

Tělo a duše ve zdraví a nemoci

162 Kč
144 Kč
Třetí medicína - 11%
Koncepční kniha o zdraví a životě člověka, analyzující a shrnující nové možnosti a navozující třetí cestu v péči o zdraví, která je navíc svým stylistickým pojetím přístupná širokému okruhu čtenářů.
zdraví a životní styl

Třetí medicína

386 Kč
343 Kč
Velká kniha meditačních technik - 11%

Hledáte skutečně komplexní, ale zároveň poutavou a srozumitelnou učebnici všímavosti a meditačních technik? Pak jste ji našli! Všímavost nabízí cestu k celkové životní pohodě a pomáhá lépe zvládat nevyhnutelné překážky, jež život staví do cesty.

zdraví a životní styl

Velká kniha meditačních technik

359 Kč
319 Kč
Zelená pro život
Nejprodávanější autorka a expertka na syrovou stravu Victoria Boutenko, neúnavná vědkyně a zastánkyně přírodní výživy, se vrací s nejnovějšími objevy v doplněném vydání knihy Zelená pro život.
zdraví a životní styl

Zelená pro život

259 Kč
Zhubněte jednou provždy 2 - 11%
Pokračování bestselleru Zhubněte jednou provždy 1.
zdraví a životní styl

Zhubněte jednou provždy 2

269 Kč
239 Kč
Emoční kód - 11%
V Emočním kódu známý holistický lékař a přednášející Dr. Bradley Nelson zručně odhaluje vnitřní působení podvědomé mysli. Odhaluje, jak emočně vypjaté události z naší minulosti nás stále mohou pronásledovat ve formě „uvězněných emocí“.
zdraví a životní styl

Emoční kód

341 Kč
303 Kč
Naservírujte si vítězství - 11%
V knize Naservírujte si vítězství Djokovič líčí, jak přežil bombardování Bělehradu, jak z válkou přervaného dětství došel až na vrchol ve svém sportu. Pak nám ukazuje dietu, jež změnila jeho zdravotní stav a pomohla mu k zisku největších trofejí.
zdraví a životní styl

Naservírujte si vítězství

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 91 - 100 z 117 položek
<< < 1 .. 8 9 10 11 12 > >>