Nejprodávanější audioknihy na CD - srpen 2022
beletrie

Zaklínač - Bouřková sezóna - 11%
Zaklínač Geralt. Muž, jehož posláním je chránit obyčejné lidi před magicky stvořenými nestvůrami. Mutant, který má za úkol zabíjet nepřirozené bytosti. Používá magická znamení, kouzelné lektvary a chloubu každého zaklínače – dva meče.
beletrie

Zaklínač - Bouřková sezóna

359 Kč
319 Kč
Želary / Jozova Hanule
Ucelený a vnitřně nápaditě propojený soubor osmi baladických a současně naturalistických próz, zasazených do období mezi světovými válkami. Čte Lenka Vlasáková.
beletrie

Želary / Jozova Hanule

179 Kč
Devatero pohádek - 11%
Čapkovy pohádky bychom mohli považovat za vzor moderní tvorby pro děti. A podání Vlastimila Brodského za vzor pohádkového vyprávění na mikrofon.
beletrie

Devatero pohádek

179 Kč
159 Kč
Pohádky z Krakonošovy zahrádky - 11%
Tyto nádherné poudačky, vyprávěnky, či jednoduše pohádky se odehrávají v dobách již dávno minulých, kdy ještě člouječí pokolení bylo s přírodou spjato.
beletrie

Pohádky z Krakonošovy zahrádky

224 Kč
199 Kč
Střet králů - 11%
(1x)
Čas zešílel. Deset let dlouhé léto pokoje a hojnosti se blíží ke konci, a jako zuřivá bestie se neodvratně blíží krutá, mrazivá zima.
beletrie

Střet králů

449 Kč
399 Kč
Zahradníkův rok - 11%
(1x)
Dvě CD, na kterých je kniha čtena panem Josefem Somrem. Jeho charakteristický přednes dokonale umocňuje vytříbený humor autorových povídek a spolu s podmanivým hudebním doprovodem Petra Skoumala tvoří velmi příjemný komplet...
beletrie

Zahradníkův rok

221 Kč
196 Kč
Cikáni a jiná próza - 6%
Cikáni jsou jediným Máchovým dokončeným románem, nepočítáme-li Křivoklad koncipovaný jako součást nedopsané historické tetralogie Kat.
beletrie

Cikáni a jiná próza

212 Kč
199 Kč
Kvak a Žbluňk jsou kamarádi - 6%
(1x)
Úsměvné a hřejivé vyprávění o dvou kamarádech, zeleném žabákovi Kvakovi a hnědém ropušákovi Žbluňkovi. Audioknih v interpretaci Vojtěcha Dyka a Jakuba Prachaře.
beletrie

Kvak a Žbluňk jsou kamarádi

212 Kč
199 Kč
Nebojte se klasiky! - Bohuslav Martinů - 11%
Díky poutavému vyprávění a ukázkám z díla Bohuslava Martinů se mnohému naučíte a poznáte, jak zábavné je být žákem hudební školy. Životopis skladatele se naučíte jakoby nic a ještě se dozvíte třeba proč ho vyhodili z konzervatoře.
beletrie

Nebojte se klasiky! - Bohuslav Martinů

179 Kč
159 Kč
Nebojte se klasiky! - Johann Sebastian Bach - 11%
Díky poutavému vyprávění a ukázkám z díla Johanna Sebastiana Bacha se mnohému naučíte a poznáte, jak zábavné je být žákem hudební školy. Životopis skladatele se naučíte jakoby nic a ještě se dozvíte třeba proč skončil i ve vězení.
beletrie

Nebojte se klasiky! - Johann Sebastian Bach

179 Kč
159 Kč
Zobrazuji 141 - 150 z 152 položek
<< < 1 .. 13 14 15 16 > >>