Nejprodávanější audioknihy na CD - srpen 2022

Ohnivé znamení
(1x)
Napínavý příběh, ve kterém ožívá dávná Bratislava a během vyšetřování série vražd se splétají místní strašidelné pověsti s historickými souvislostmi.

Ohnivé znamení

359 Kč
Letní záhady
Se stoupající teplotou roste i potenciál zla. Nově sestavená sbírka povídek s letní tematikou

Letní záhady

332 Kč
Myši patří do nebe
(2x)
Příběh o dobrodružstvích myšky Šupito a lišáka Bělobřicha, kteří se vydávají na putování plné humorných i odvážných příhod v nekonečném koloběhu života.

Myši patří do nebe

269 Kč
Noční brána
(2x)

Je Mona Lisa společným jmenovatelem vražd, které od sebe dělí více než sedmdesát let? Smrti chladnokrevně zavražděného pařížského obchodníka s uměním v ospalé francouzské vísce na březích řeky Dordogne předcházel nečekaný nález ostatků muže.

Noční brána

386 Kč
Proč nepožádali Evanse?
(1x)
Během nepříliš vydařené hry na golfovém hřišti v Marchboltu objeví Bobby s doktorem Thomasem u odpaliště na sedmnáctou jamku muže, který spadl z útesu. Syn místního vikáře, jenž u nebožáka čeká na doktorův návrat, vyslechne jeho poslední slova...

Proč nepožádali Evanse?

332 Kč
Conan - Hodina draka
Kniha Král Conan představuje slavného barbarského válečníka stvořeného divokou fantazií texaského spisovatele Roberta E. Howarda na samém vrcholu jeho životní cesty plné krvavých bojů, troufalých činů a lásky nespočtu žen.

Conan - Hodina draka

313 Kč
Egypt
Tentokrát atlas poslal Báru skoro doprostřed Nilu, ve kterém se proháněli hladoví krokodýli.

Egypt

269 Kč
Hrdinové

Již staří Řekové se zmítali ve víru vášní. A teď je u toho šmíruje britský vtipálek! Když se Prométheovou zásluhou věk bohů Řecku přejedl a prosadili se bájní hrdinové, začalo být u tamního moře dusno...

Hrdinové

422 Kč
Královražda na Křivoklátě
(2x)
Strhující detektivka tentokrát odhaluje spiknutí proti králi a pátrání, které zabraňuje králo-vraždě s pomocí důvtipu vyšetřovatele Oldřicha z Chlumu.

Královražda na Křivoklátě

359 Kč
Mizení
(5x)
Temný případ od dvojnásobného držitele ceny za nejlepší českou detektivku.
Ukázky

Mizení

359 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 161 položek
1 2 3 .. 17 > >>