Nejprodávanější Kniha nebo Mapa - srpen 2022
zdravá výživa

7krát jinak. Snadné nápady z vašich oblíbených surovin - 11%
Hledáte novou inspiraci? Jamie má něco pro vás. Oslavu 18 nejoblíbenějších surovin ve více než 120 receptech na hitovky s maximem chuti a minimem úsilí.
zdravá výživa

7krát jinak. Snadné nápady z vašich oblíbených surovin

629 Kč
559 Kč
Bezlepková kuchařka - 11%
Nová kuchařka z edice Apetit nese příznačný název Bezlepková. Obsahuje totiž více než 100 ověřených receptů plných chuti ovšem prostých lepku.
zdravá výživa

Bezlepková kuchařka

359 Kč
319 Kč
Já zhubnu – s rozumem, zdravě a natrvalo - 11%
Podle průzkumů společnosti STOB téměř každá žena vyzkoušela alespoň jednou za život nějakou dietu. A neúspěšně. Trápíte se také vy kvůli nadbytečným kilům a jste prostě jen nespokojeni s tím, jak vypadáte?
zdravá výživa
Ukázky

Já zhubnu – s rozumem, zdravě a natrvalo

449 Kč
399 Kč
Keto pro život - 11%
Odborník na zdraví a autor bestselleru Keto Reset Dieta přichází s převratným plánem ketogenního stravování a životního stylu, který je šitý na míru dlouhověkosti, zdraví a štěstí.
zdravá výživa

Keto pro život

350 Kč
311 Kč
Low Carb pečení - Chléb, housky, bagety
Inspirujte se mimořádnou kuchařskou knihou, která vám dokáže, že i v kuchyni s nízkým obsahem sacharidů a bez lepku se nemusíte vzdát chleba, housek ani jiného pečiva!
zdravá výživa

Low Carb pečení - Chléb, housky, bagety

179 Kč
Nová Voňavá lékárna - 11%
Nová Voňavá lékárna je nepostradatelná kniha pro laiky a profesionály, kteří hledají oporu a inspiraci pro svou práci s éterickými oleji.
zdravá výživa
Ukázky

Nová Voňavá lékárna

1 069 Kč
950 Kč
Zhubněte lehce a navždy
Chcete-li zhubnout lehce a navždy, začněte dodržovat několik jednoduchých rad a dočkáte se nejen svojí vytoužené hmotnosti, ale také zlepšíte své zdraví a budete se cítit lépe.
zdravá výživa

Zhubněte lehce a navždy

89 Kč
Expres Low Carb - 11%
Low Carb snadno a rychle! Tato kuchařka ukazuje, že nízkosacharidová kuchyně může být nejen chutná a rozmanitá, ale dá se také bez problémů začlenit do každodenního života. Právě zde najdete ty nejlepší rychlé recepty.
zdravá výživa

Expres Low Carb

179 Kč
159 Kč
Jíme zdravě ze spíže - 11%
160 stran, 70 receptů a jediný cíl. Dali jsme dohromady kuchařku plnou zdravých a chutných jídel, které zvládnete uvařit z toho, co máte běžně doma. Zjednodušené postupy a snadná příprava potěší všechny, kteří nechtějí trávit zbytečný čas v kuchyni.
zdravá výživa

Jíme zdravě ze spíže

269 Kč
239 Kč
Kalorické Tabulky - 11%
Aplikaci Kalorické Tabulky pravidelně používá více než milion lidí všech věkových skupin k tomu, aby zhubli, přibrali nebo „jen“ dodali svému tělu chybějící živiny. Nyní z virtuálního prostoru dostávají i do světa ryze fyzického.
zdravá výživa
Ukázky

Kalorické Tabulky

448 Kč
398 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 31 položek
<< < 1 2 3 4 > >>