Nejprodávanější tituly - srpen 2022

Markýzovo tajemství
(1x)
Horatia se po nevydařené sezoně společnosti vyhýbá. Uvědomuje si, že je jiná než ostatní mladé dívky a příliš nemoderní na to, aby si našla manžela.
Ukázky

Markýzovo tajemství

109 Kč
Nepříliš šťastná rodina
(5x)
Nejnovější příběh mistryně psychothrilleru – opět dokonale drásavý a neodložitelný. Brecken Hill je drahá adresa. Musíte mít hodně peněz, abyste tu mohli bydlet. Tak jako Fred a Sheila Mertonovi. Žádné bohatství vás však neochrání, když vám u dveří z

Nepříliš šťastná rodina

359 Kč
Sýr a červi
(4x)
Jedna z nejuznávanějších historických knih současnosti. Plastické a barvité vykreslení každodenního života člověka na konci 16. století.
Ukázky

Sýr a červi

340 Kč
Děvčata z Firefly Lane
(4x)
Píše se rok 1974 a čtrnáctiletá Kate se už smířila s tím, že ve škole patří mezi vyvrhele a musí se obejít bez přátel. To se však rázem změní, když se naproti přes ulici přistěhuje Tully, „nejúžasnější holka na světě“.
Ukázky

Děvčata z Firefly Lane

448 Kč
Pro hrst dukátů
Žhavé léto roku 1601. V kremnické mincovně, kde z drahých kovů vytěžených v uherských hornických městech razí nejlepší dukáty, tolary a groše v celé říši, došlo k vážnému incidentu – z pokladnice zamčené na tři zámky zmizela razidla.
Ukázky

Pro hrst dukátů

298 Kč
Oheň a krev
(4x)
Oheň a krev, úvodní svazek dvoudílných dějin rodu Targaryenů, představuje ty nejvyhrocenější podoby hry o trůny a nabízí zcela nový pohled na bouřlivou, často krvavou a vždy fascinující historii Západozemí.
Ukázky

Oheň a krev

670 Kč
Životice: obraz (po)zapomenuté tragédie
(10x)
Životice: malá vesnice uprostřed Těšínského Slezska. Po Mnichovu zabrána Polskem, po 1. září 1939 se jako dobyté území stává součástí Říše.
Ukázky

Životice: obraz (po)zapomenuté tragédie

314 Kč
Dvě klikaté cesty

Siles „32“ Jones je městský policista v mississippském městečku Chabot, motorizovaný strážník „pro všechno“. Městečkem hýbe případ zmizelé studentky, a Siles má proto oči na stopkách.

Ukázky

Dvě klikaté cesty

403 Kč
Děda
(2x)

V románu Děda nabízí Jan Novák další příběh spojený s vlastní rodinou; jak naznačuje lapidární název, vyprávění se tentokrát točí kolem autorova dědečka, středočeského zemědělce, jehož semlely dějiny i zvůle komunistické moci.

Ukázky

Děda

313 Kč
Francouzská lekce
(2x)
Josie se ze dne na den obrátí život vzhůru nohama. Místo povýšení dává v práci výpověď a ve slabé chvilce se rozhodne odjet dělat chůvu dceři ovdovělého miliardáře na francouzskou Riviéru.

Francouzská lekce

404 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 .. 100 > >>