Nejprodávanější e-knihy - srpen 2022
přírodní vědy

Atlas bylin 2 - 20%
(1x)
Druhý díl naučně-populárního průvodce vybranými druhy rostlin, které můžete najít v naší přírodě od časného jara až do pozdního podzimu. Rostliny jsou v knize řazeny abecedně, vždy podle barvy květů.
přírodní vědy
Ukázky

Atlas bylin 2

209 Kč
167 Kč
Beton a hlína
Klimatická krize se městům nevyhýbá. A lidé z měst se nevyhýbají klimatické krizi.
přírodní vědy
Ukázky

Beton a hlína

183 Kč
Geny - 20%
Gen, který vám brání zhubnout. Jiný gen, jenž vás „nutí“ jíst sladké. Další gen zaviní, že sice shodíte pár kilo, ale vzápětí je zase naberete – plus dvě kila navíc.
přírodní vědy
Ukázky

Geny

259 Kč
207 Kč
Jak číst čísla - 20%
(1x)
Data, grafy a analýzy nás dennodenně obklopují a narážíme na ně v médiích i při hospodských debatách. Statistiky nám slouží jako nepostradatelná opora při orientaci ve světě, a přece je čím dál víc zpochybňujeme....
přírodní vědy
Ukázky

Jak číst čísla

249 Kč
199 Kč
Lepší polovička - 20%
Ženy žijí déle než muži. Mají silnější imunitní systém. Dokážou se lépe vypořádat s nádorovým onemocněním i s hladem a vidí svět v širším barevném spektru. Ve všech fázích života si zkrátka vedou lépe než muži. Čím to je? A proč se nám vštěpuje opak? Oceňovaný lékař a vědec Shäron Moalem hledal odpovědi na tyto otázky a zjistil, že důvod tkví v naší genetické výbavě. Dva chromozomy X poskytují ženám v boji o přežití značnou výhodu.
přírodní vědy
Ukázky

Lepší polovička

279 Kč
223 Kč
Podzemí - 20%
(1x)
Podzemí je velkolepá průzkumná cesta do říše podsvětí, jak se objevuje v mýtech, literatuře, paměti i samotné zemi. V dlouho očekávané knize nám Robert Macfarlane nabízí mimořádný pohled na náš vztah k temnotě, pohřbívání a minulosti i budoucnosti naší planety.
přírodní vědy
Ukázky

Podzemí

349 Kč
279 Kč
Aplikovaná ekologie - 20%
Kniha sleduje vliv lidských aktivit souvisejících se zemědělstvím, lesnictvím, rybářstvím a lovem volně žijících živočichů na jednotlivé ekosystémy.
přírodní vědy
Ukázky

Aplikovaná ekologie

320 Kč
256 Kč
Až do konce času - 20%
(2x)
Fascinující výprava rámovaná otázkami, na které možná nikdy nenajdeme odpověď, ale které jsou o to naléhavější.
přírodní vědy
Ukázky

Až do konce času

429 Kč
343 Kč
Herbář - 20%
Naučte se využívat ozdravné působení přírody v každodenním životě.
přírodní vědy
Ukázky

Herbář

212 Kč
170 Kč
Jak pracuje váš mozek - 20%
Kniha doporučuje, jak si lépe uspořádat pracovní aktivity tím, že ovlivníme práci svého mozku. Věnuje se popisu základů myšlení, emocím a motivaci, spolupráci s ostatními a soustředí se na vyvolání změny návyků u sebe i ostatních.
přírodní vědy
Ukázky

Jak pracuje váš mozek

239 Kč
191 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 57 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>