Nejprodávanější e-knihy - srpen 2022
přírodní vědy

Od paty k hlavě - 20%
Jak chodidlo ovlivňuje páteř? Co je to meniskus? Co vlastně znamená výhřez ploténky a jak k němu dochází? A proč to, co bolí, nemusí nutně být to, s čím má tělo problém? Kniha nabízí odpovědi na tyto a mnohé další otázky.
přírodní vědy
Ukázky

Od paty k hlavě

299 Kč
239 Kč
Prolomený kód života - 20%
(1x)
Když se Jennifer Doudnaová v šesté třídě jednou vrátila ze školy, našla na posteli ohmatanou paperbackovou knížku s názvem Dvoušroubovice, kterou jí tam táta nechal. Odložila ji stranou v domnění, že je to nějaká detektivka.
přírodní vědy
Ukázky

Prolomený kód života

349 Kč
279 Kč
Rozchod s bohem - 20%
V tomto svižném uvedení do moderního ateismu nám jeden z nejvýznamnějších vědců dneška vysvětluje, proč bychom neměli věřit v boha. Argumenty, které rozvíjel v dosavadní práci, představuje ve své nejnovější knize stručně, přehledně a působivě.
přírodní vědy
Ukázky

Rozchod s bohem

198 Kč
158 Kč
Tělo: příručka pro uživatele - 20%
(1x)

Jsme mnohem složitější a záhadnější, než si dokážete představit. Celý život trávíme v jednom těle, a přece většina z nás příliš netuší, jak funguje a co se v něm odehrává. Historie anatomie a medicíny je plná zapomenutých hrdinů, ohromujících příběhů a zajímavých faktů.

přírodní vědy
Ukázky

Tělo: příručka pro uživatele

349 Kč
279 Kč
Život na naší planetě - 20%
(1x)
Přírodopisný bestseller vědce Davida Attenborougha, podle kterého Netflix natočil stejnojmenný dokument Alarmujícím svědectví o stavu planety od uznávaného přírodovědce a tváře populárních dokumentů BBC.
přírodní vědy
Ukázky

Život na naší planetě

299 Kč
239 Kč
Co je nového v biologii - 20%
(1x)
Do jaké míry umí živé organismy ovlivňovat samy sebe a své okolí? Anton Markoš přibližuje, jak se na tuto otázku i díky novým výzkumným možnostem dívají současní biologové.
přírodní vědy
Ukázky

Co je nového v biologii

160 Kč
128 Kč
Co je nového ve fyzice - 20%
Jak blízko jsou vědci teorii všeho? Co je to Higgsův boson a proč se o něm tolik mluví? Lákala vás vždy astrofyzika, ale neměli jste šanci jí porozumět?
přírodní vědy
Ukázky

Co je nového ve fyzice

160 Kč
128 Kč
Co je život ? - 20%
V nejrůznějších formách život najdeme na souši i v oceánech, ve vzduchu i pod zemí, v termálních pramenech i na vrcholcích hor. O životě víme mnohé, ale řešení té nejdůležitější otázky nám nadále uniká.
přírodní vědy
Ukázky

Co je život ?

249 Kč
199 Kč
Genialita vtákov - 20%
(1x)
Ako to, že vtáky vycítia blížiacu sa búrku, o ktorej zatiaľ my nemáme ani tušenia? Vďaka akej navigácii dokážu trafit do miest vzdialených tisíce kilometrov, kde nikdy predtým neboli?
přírodní vědy
Ukázky

Genialita vtákov

398 Kč
318 Kč
Geodiverzita a hydrodiverzita - 20%
Hlavní text této knihy představuje inventuru různých hornin a reliéfů, které určují či alespoň ovlivňují biologii krajiny.
přírodní vědy
Ukázky

Geodiverzita a hydrodiverzita

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 57 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>