Nejprodávanější e-knihy - srpen 2022

Temné hodiny
(2x)
Poslední den v roce, který patřil k nejtvrdším v dějinách země, střílejí obyvatelé Los Angeles do vzduchu ze svých zbraní, aby dodrželi starou silvestrovskou tradici...
Ukázky

Temné hodiny

249 Kč
Šikmý kostel 2
(16x)
S Barkou, Ludwikem, Julkou a dalšími hrdiny trilogie Šikmý kostel se setkáváme vzápětí poté, co jsme je v závěru prvního dílu opustili.
Ukázky

Šikmý kostel 2

289 Kč
Až uvidíš moře
(10x)
Dvě dcery řeckých uprchlíků, dva životy mezi dvěma zeměmi. Jaké to je, když se v deseti letech dítě ocitne samo v daleké cizí zemi, neumí jazyk, neví, kam se ztratili jeho rodiče, a vůbec nechápe, co se s ním stalo? Toto prožívaly v roce 1949 tisíce řeckých dětí, kterým po občanské válce v Řecku poskytlo Československo azyl.
Ukázky

Až uvidíš moře

319 Kč
Mrazík s pendrekem v ruce
(4x)
Alexandr Mitrofanov ve své nové knize popisuje jevy typické pro současnou ruskou společnost a politickou sféru a dokládá je na nedávných událostech. Vysvětluje, proč je prakticky nemožné, aby v Rusku fungovala demokracie.
Ukázky

Mrazík s pendrekem v ruce

297 Kč
Hardware
Román Hardware je jedním z vrcholných děl kyberpunku a jako takový mimo jiné posloužil i jako prvotní inspirace ke vzniku RPG hry Cyberpunk a následně tak i k počítačové hry Cyberpunk 2077.
Ukázky

Hardware

348 Kč
Manželství bez chybičky
(1x)
Slečna Antonia se posledních pár let starala o matku, a tak moc dobře ví, že láska na ni už nečeká. Pokud se chce provdat, bude to jedině manželství z rozumu. S lordem Philipem jsou přátelé už od dětství, ale dlouhá léta se neviděli.
Ukázky

Manželství bez chybičky

229 Kč
Napodruhé a navždy
Hvězda country Cash Sutherland dosáhl obrovského úspěchu. Ovšem během své závratné hudební kariéry získal také pověst rebela, která se mu vymkla z rukou.
Ukázky

Napodruhé a navždy

69 Kč
Pět polibků
(1x)
První polibek zničí celý její svět. Druhý ji zneklidní. Třetí vyvede z rovnováhy. Čtvrtý jí zamotá hlavu. A pátý, ach, pátý…
Ukázky

Pět polibků

249 Kč
Bretaňské zlato
Třetí případ komisaře Dupina! Na rozlehlé solné zahrady na poloostrově Guérande se právě snáší soumrak. Vzduch je prosycen fialkovou vůní fleur de sel, o níž místní obyvatelé tvrdí, že občas vyvolává halucinace.
Ukázky

Bretaňské zlato

229 Kč
Dějiny a doba postfaktická
(2x)
Igor Lukeš ve svých textech nabízí dva póly svého pohledu – historii a politiku. Studuje české dějiny 20. století s jejich katastrofami a mýty a dnešní politické problémy u nás, ve Spojených státech, Rusku a v globální rovině.
Ukázky

Dějiny a doba postfaktická

148 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>