Nejprodávanější e-knihy - srpen 2022
česká

Vyhnání Gerty Schnirch
(68x)
Kromě bolestných otázek viny,odplaty a odpuštění mezi Čechy a Němci, jež tento neobyčejně plastický a působivý román klade, se stáváme svědky netradičního vztahu matky a dcery.
česká
Ukázky

Vyhnání Gerty Schnirch

249 Kč
Komtur
(5x)
Praha 1878. Banda podvodníků se chystá k loupeži století, přitom se zapletou do velkolepého spiknutí.
česká
Ukázky

Komtur

348 Kč
Konečná zastávka
(2x)
Je chladná říjnová noc. Na odlehlou konečnou zastávku přijíždí tramvaj a její řidička s hrůzou zjišťuje, že v tramvaji, která odtud měla dávno odjet, je její mrtvý kolega. Nechtěná smrt, nebo zákeřná vražda? Pokud ano, kdo a proč to udělal?
česká
Ukázky

Konečná zastávka

179 Kč
Ano, můj pane
(2x)
Ondřej z Rohatce se po několika letech, kdy se živil jako žoldnéř, rozhodne s tímto způsobem obživy skončit. Vzhledem k tomu, že při něm nezbohatl, považuje takový život za nepřiměřeně nebezpečný.
česká
Ukázky

Ano, můj pane

199 Kč
Gott
Hvězda, mýty — a skutečnost. Největší popovou hvězdou v Československu byl Karel Gott — a v jistém smyslu jí v Česku zůstává dodnes. Jeho příběh však není tradičním vyprávěním o hudebním velikánovi.
česká
Ukázky

Gott

289 Kč
Nejdražší suvenýr
Třiatřicetiletý Roman, který se ještě pořád tak trochu drží máminy sukně, se vydává do dalekého Mexika. Co mělo být původní svatební cestou a posléze nechtěnou dovolenou, stane se jeho životním dobrodružstvím – to když pozná energickou a svůdnou Maríu, která se chce naopak za každou cenu vymanit…
česká
Ukázky

Nejdražší suvenýr

209 Kč
Pravda nebyla k dostání
(3x)
I tentokrát se Lucie Hlavinková nechala inspirovat rešerší historických pramenů z temného období socialismu. Píše se rok 1982 a v patnáctileté Janě se kromě dospělosti probouzí i poznání, že s minulostí její rodiny není cosi v pořádku. Otec před rokem zemřel a v matčině ložnici se ukrývá sešit plný nepochopitelných zápisků.
česká
Ukázky

Pravda nebyla k dostání

279 Kč
Poupátka
(8x)

Jizvy na dětské duši jen tak nezmizí. Zneklidňující román nositelky Ceny Jiřího Ortena. Divadlo umí okouzlit. Ví to i jedenáctiletá Františka, která se po škole víc než domů těší do dramatického kroužku. Proč však vedoucí Mirek své divadelní partě zakazuje kamarádit se s jinými dětmi?

česká
Ukázky

Poupátka

249 Kč
Prameny Vltavy
(13x)
Detektivní příběh ze současnosti, odehrává se na pozadí skutečných historických událostí spojených s přísně tajným koncentračním táborem Prameny Vltavy.
česká
Ukázky

Prameny Vltavy

249 Kč
Stvůra
(5x)
V Holicích je nalezeno surově zbité a rozřezané tělo mladé dívky. Vyšetřování se ujímá výkonná a cílevědomá komisařka Laura Linhartová, nepříliš populární mezi svými spolupracovníky, spolu s novým kolegou Adamem Benešem.
česká
Ukázky

Stvůra

249 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 1000 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 100 > >>