Nejprodávanější tituly - srpen 2022
pedagogika, didaktika

Co dělá z chlapců muže - 11%
Kniha amerického terapeuta pracujícího s rizikovou mládeží se zabývá zásadním obratem v životě každého muže - a sice jeho přechodem z dětství do dospělosti.
pedagogika, didaktika

Co dělá z chlapců muže

358 Kč
318 Kč
Myslet nahlas - mluvit nahlas - 11%
(1x)
Feuersteinova metoda zlepšuje poznávací dovednosti člověka a jeho schopnost organizace informací. Podle autora není inteligence neměnnou strukturou, ale je možné s ní pracovat a rozvíjet ji...
pedagogika, didaktika

Myslet nahlas - mluvit nahlas

341 Kč
303 Kč
Příběhy z měsíční houpačky - 11%
Asi nejoblíbenější knihu Else Müllerové používají především rodiče jako četbu pro děti před spaním. Kniha je užitečná především pro rodiče dětí od čtyř let. Může však pomoci i učitelkám v mateřských školách, vychovatelkám v družinách a psychologům.
pedagogika, didaktika

Příběhy z měsíční houpačky

296 Kč
263 Kč
Veselý rok s pohádkami - 11%
Krátké autorské pohádky se stávají motivací ke hrám s předškoláky v mateřských školách. U každé pohádky jsou uvedené výchovné cíle, potřebné pomůcky a doplňující cvičení, případně náměty na další rozvíjející aktivity.
pedagogika, didaktika

Veselý rok s pohádkami

179 Kč
159 Kč
Vzdělávání dětí od dvou let v MŠ - 11%
Cílem publikace je postihnout všechny základní aspekty vzdělávání dětí raného věku, poskytnout užitečné informace o přednostech a úskalích této práce, včetně praktických rad a ukázek činností, přinést inspiraci a být prospěšná učitelkám MŠ.
pedagogika, didaktika

Vzdělávání dětí od dvou let v MŠ

251 Kč
223 Kč
Psychologie pro učitelky mateřské školy - 11%

Mateřská škola a obecně výchova v předškolním věku mohou významně přispět k rozvoji dítěte. Učitelky i rodiče by měli mít k dispozici poznatky na úrovni soudobého poznání psychologie a souvisejících vědních oborů.

pedagogika, didaktika

Psychologie pro učitelky mateřské školy

338 Kč
300 Kč
Škola bez poražených - 11%
(1x)
Tato kniha je příručkou, která chce pomoci učitelům zvládnout vypjaté situace. Učí je mluvit s žáky způsobem, který posiluje vzájemný vztah, a řešit konflikty tvůrčím způsobem, který přináší oboustrannou spokojenost.
pedagogika, didaktika

Škola bez poražených

306 Kč
272 Kč
Hádanky pro předškoláky od 5-6 let - 11%
Nejkompletnější sborník testovacích úloh pro předškoláky, který připravili profesionální pedagogičtí pracovníci a psychologové.
pedagogika, didaktika
Ukázky

Hádanky pro předškoláky od 5-6 let

89 Kč
79 Kč
Putování starými pověstmi českými
V projektu děti poznávají téma prostřednictvím vlastních tvořivých činností a jejich reflexe. Kromě toho se v projektu uplatňuje doprovodná kolektivní tvořivá činnost, například vytváření leporela Staré pověsti české.
pedagogika, didaktika

Putování starými pověstmi českými

89 Kč
Problémy s chováním ve škole - jak na ně (Individuální výchovný plán) - 11%
Kniha je určena zejména pro učitele základních škol. Věnuje se tématu prevence a intervence u žáků s problémy v chování.
pedagogika, didaktika

Problémy s chováním ve škole - jak na ně (Individuální výchovný plán)

275 Kč
244 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 67 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 > >>