Nejprodávanější e-knihy - srpen 2022
dobrodružství

Špinavá školní hra - 20%

Dívčí detektivní klub řeší čtvrtý případ. Detektivka pro mladé dámy ve stylu Agathy Christie! Návrat do lavic má pro Daisy a Hazel trpkou pachuť. Nová školní předsedkyně Elizabeth Hurstová spolu se svou smečkou věrných prefektek šikanují mladší ročníky a nad školou se začíná vznášet mrak strachu a sváru.

dobrodružství
Ukázky

Špinavá školní hra

249 Kč
199 Kč
Tajemství kamenného království Middlestone: Klíč k minulosti - 20%

První díl fantasy trilogie o tajích skřítčího světa  Pod zemí se skrývá tajemství, které vždy ovlivňovalo chod dějin – vyspělá kamenná království obývaná skřítky. Ti odjakživa v tajnosti vychovávali a dodnes vychovávají nejvýznačnější lidské vynálezce a myslitele.

dobrodružství
Ukázky

Tajemství kamenného království Middlestone: Klíč k minulosti

209 Kč
167 Kč
Elena: Největší vítězství - 20%
Co se to jen s Timem děje? Od Elenina návratu z Ameriky je jako vyměněný a ona už vůbec neví, na čem vlastně je. Když Elena na posledním turnaji v sezoně spadne z koně a těžce se zraní, není to Tim, kdo ji navštíví v nemocnici, nýbrž Farid.
dobrodružství
Ukázky

Elena: Největší vítězství

209 Kč
167 Kč
Kapitán Adorabl a bambitka černokněžníka Vorána - 20%
(1x)
Toto je příběh ze Sedmimoří…… vlastně teda jako druhý příběh ze Sedmimoří.A jako takový má určitá pravidla: Všeho víc! Víc výbuchů, víc přestřelek, víc dostaveníček holek s klukama… ale to by asi nebyl ten příběh ze Sedmimoří, ne?
dobrodružství
Ukázky

Kapitán Adorabl a bambitka černokněžníka Vorána

249 Kč
199 Kč
Naše parta - 20%
Prázdniny party kluků z Prahy vypadají na první pohled obyčejně. Dva měsíce s rodiči na chatě u jezera nezní nijak zvlášť lákavě a jistě si dovedete představit něco mnohem zábavnějšího. Jenže tohle nejsou ledajací kluci a prázdniny tedy taky nebudou ledajaké.
dobrodružství
Ukázky

Naše parta

249 Kč
199 Kč
Oheň na nebi - 20%
Pevnina skončila, ale putování nekončí! Lusa, Kallika, Ujurak a Toklo se vydávají na Věčný led do krásné, ale nehostinné ledové prázdnoty. Kallika je ve svém živlu – konečně se vrátila domů!
dobrodružství
Ukázky

Oheň na nebi

199 Kč
159 Kč
Osianův cestovní kotlík - 20%

Strhující fantasy příběh z Čech Honzík nosí hodinky s Harry Potterem, má rád fantasy a encyklopedie. Ale do té doby, než navštíví keltský skanzen, ho nenapadne, že se sám stane hrdinou úžasného příběhu. Vypraví se s Osiánovým cestovním kotlíkem do tajemné země Keltů a tam pomůže svému praprapraprapředkovi.

dobrodružství
Ukázky

Osianův cestovní kotlík

209 Kč
167 Kč
Svět démonů - 20%
(1x)

Čas bojovat, nebo se skrýt? Svět démonů změní všechno… Po dramatickém útěku zlodějů dýmu z Rossarbu je všechno vzhůru nohama: princeznu Catherine všichni vidí jako zrádkyni. Tash má zlomené srdce, protože přišla o svého jediného přítele. Edyona hledají pro vraždu.

dobrodružství
Ukázky

Svět démonů

279 Kč
223 Kč
Žeberův odkaz - 20%
Jedenáctiletý Edwin zmizel! Jeho kamarádům Anežce, Viky, Ptáčkovi a Klárce je jasné, že to nějak souvisí s profesorem Žeberou a zápisníkem, který by v nepovolaných rukou proměnil šumavské hvozdy v kamennou poušť.
dobrodružství
Ukázky

Žeberův odkaz

199 Kč
159 Kč
Alea - dívka moře: Kouzlo Vodních panen - 20%
Příběh o Alee, dívce moře, napsaný na míru začínajícím čtenářům! Sammy se během noci na moři ztratí a nikdo neví, kde je mu konec.
dobrodružství
Ukázky

Alea - dívka moře: Kouzlo Vodních panen

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 51 - 60 z 72 položek
<< < 1 .. 4 5 6 7 8 > >>