Nejprodávanější e-knihy - srpen 2022
dobrodružství

Časodějové – Číselné jméno - 20%
(1x)
Ve čtvrtém díle ságy o kouzelnících, kteří umí čarovat s časem, budou klíčníci hledat Rozeklaný zámek… Vasilisa začala konečně studovat skutečné časodějnictví. Na Černovílu – zámku Královny temných víl zdokonaluje po boku své kamarádky Bouře své bojové schopnosti.
dobrodružství
Ukázky

Časodějové – Číselné jméno

249 Kč
199 Kč
Časodějové – Koruna času - 20%
Feš Dragocij beze stopy zmizel a co čeká klíčníky je ve hvězdách. Otázek je mnoho. Podaří se Vasilise zachránit Feše? Jaký osud čeká jejího otce, Severina Ohnivého? Kdo je ve skutečnosti Rodion Hardius? A jaká tajemství ještě skrývá Rozeklaný zámek? Jediný Astragor si je svým osudem jistý a rychle postupuje k hlavnímu cíli. Získává nové spojence a drtí protivníky. Osudová chvíle se blíží – rozhodující bitva o trůn Času nastává!
dobrodružství
Ukázky

Časodějové – Koruna času

279 Kč
223 Kč
Červené klubíčko - 20%
Dvojčata Miu a Maxe zavede noční dobrodružství do strašidelného lesa. Jindy by se sem neodvážili, ale kdo by odolal vábení oživlého červeného klubíčka? Jeho nit povede děti knížkou od jedné podivuhodné lesní příšery ke druhé.
dobrodružství
Ukázky

Červené klubíčko

209 Kč
167 Kč
Kletba prince Fabrise - 20%
(1x)

Vydejte se na strhující výpravu za záchranou království! V den svých dvanáctých narozenin se princ Fabris dozví, že ho postihla rodová kletba: nesmí už nikdy vzít do ruky žádnou zbraň, jinak celé království čeká záhuba.

dobrodružství
Ukázky

Kletba prince Fabrise

209 Kč
167 Kč
Týna a Bzuk - Případ splašenýho slizu - 20%
Trolka Týna a goblin Bzuk jsou nejlepší vyšetřovatelé na základce Štěrkokydy.
dobrodružství
Ukázky

Týna a Bzuk - Případ splašenýho slizu

212 Kč
170 Kč
Země příběhů - Na vlnách fantazie - 20%

Boj s Maskovaným mužem vrcholí. Páté pokračování úspěšné série ze světa pohádek Maskovaný muž spojil síly s největšími padouchy a zajal všechny královské rodiny Země příběhů. Hodlá je zničit a stát se jediným vládcem.

dobrodružství
Ukázky

Země příběhů - Na vlnách fantazie

249 Kč
199 Kč
Zmizení Edwina Lindy - 20%

Tajemství Šumavy v ohrožení. První díl dobrodružné série Tromby. Poslední rok byl pro Edwina jako zlý sen. Potom, co za podivných okolností zmizel ve skalách jeho otec a málem přišel o maminku, začínají i na Edwina dorážet temné síly. Brzo si uvědomí, že se jim musí postavit čelem a bojovat, stejně jako hrdinové jeho milovaných fantasy knížek. Spolu s kamarády se rozhodne ochránit tajemství, které mu zanechal otec: mapu Šumavy a záhadný zápisník, který by v rukou mocných proměnil šumavské hvozdy v kamennou poušť.

dobrodružství
Ukázky

Zmizení Edwina Lindy

189 Kč
151 Kč
Nejhorší děti na světě 2 - 20%
Četli jste Nejhorší děti na světě? A myslíte si, že horší děti než hrdinové téhle vypečené knížky (samozřejmě kromě vás) neexistují? Pchá! Šeredně se mýlíte! Připravte se, že kluci a holky v „dvojce“ jsou daleko příšernější!
dobrodružství
Ukázky

Nejhorší děti na světě 2

198 Kč
158 Kč
Kdo zabil Snížka? - 20%
(1x)
Po knížce Bertík a čmuchadlo přichází úspěšná autorka knih pro dospělé s dalším neobyčejným příběhem pro děti, tentokrát s detektivní zápletkou. Knihu ilustrovala Tereza Ščerbová, držitelka ocenění Zlatá stuha za roky 2015 a 2016.
dobrodružství
Ukázky

Kdo zabil Snížka?

249 Kč
199 Kč
Příšerné příběhy strýce Montaguea - 20%
(7x)
Strýc Montague žije osaměle, jen se svým tajuplným sluhou. Třebaže cesta k jeho ponurému starému domu vede hlubokým strašidelným lesem, malý Edgar svého příbuzného rád navštěvuje. Strýc má totiž nepřebernou zásobu hrůzostrašných historek.
dobrodružství
Ukázky

Příšerné příběhy strýce Montaguea

169 Kč
135 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 72 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 > >>