Nejprodávanější tituly - srpen 2022
medicína

Základy dětské neurologie - 11%
Dětská neurologie zažívá dynamické a současně krásné období revolučních pokroků v diagnostice i léčbě řady onemocnění, z nichž mnohá donedávna neměla známou příčinu nebo byla pokládána za neléčitelná, popřípadě pro ně platilo obojí.
medicína

Základy dětské neurologie

441 Kč
392 Kč
Základy klinické rehabilitace - 11%
Moderní učebnice Základy klinické rehabilitace přináší studentům lékařských fakult a studentům fyzioterapie bakalářského studia soubor základních poznatků z oboru rehabilitace, které jsou nezbytné pro základní seznámení se s tímto oborem.
medicína

Základy klinické rehabilitace

450 Kč
400 Kč
Závislosti - 11%
Učební text určený primárně studentům psychologických, ale i dalších společenskovědních oborů a pracovníkům pomáhajících profesí, kteří se setkávají s lidmi trpícími či ohroženými různými druhy závislostí.
medicína

Závislosti

359 Kč
319 Kč
Zdravá záda / Zdravá chůze - 11%
Hlavní téma knihy je práce svalů v době pohybu.
medicína

Zdravá záda / Zdravá chůze

360 Kč
320 Kč
Cvičebnice anatomie pro studenty - 11%
Komplexní cvičebnice anatomie, v níž jsou cvičení a úkoly uspořádány do kapitol podle tělesných soustav. Každá kapitola obsahuje shrnutí dané oblasti, definice klíčových pojmů a celobarevné ilustrace s terminologií.
medicína
Ukázky

Cvičebnice anatomie pro studenty

711 Kč
632 Kč
Diferenciální diagnostika v pediatrii - 11%
Příručka chce pomoci lékaři prvního kontaktu v řešení problému dětského pacienta a přispět ke zvýšení kompetence, ale i profesního uspokojení praktického dětského lékaře.
medicína

Diferenciální diagnostika v pediatrii

315 Kč
280 Kč
Genitál pro muže kapitál - 11%
Kniha se zabývá zdravím muže, z pohledu urologa, androloga a psychologa. Podává přehled nejčastějších zdravotních i psychologických problémů, které přicházejí s určitým věkem muže a zaměřuje se na jejich léčbu a prevenci.
medicína

Genitál pro muže kapitál

269 Kč
239 Kč
Klinická propedeutika pro střední zdravotnické školy - 11%
Učebnice pro studenty SZŠ obsahuje základní informace o zdraví, nemoci, prevenci, o vyšetřovacích metodách a postupech, měření fyziologických funkcí a informace o příznacích nejčastějších onemocnění.
medicína

Klinická propedeutika pro střední zdravotnické školy

206 Kč
183 Kč
Lékařská fyziologie - 11%
Učebnice základního medicínského oboru byla po devíti letech aktualizována ve všech svých částech, tak jak si to vyžádal vědecký pokrok.
medicína

Lékařská fyziologie

989 Kč
879 Kč
Osm múz mého života - 11%
(1x)

Knižní rozhovor, který vznikl po sérii pravidelných setkání u ranní kávy s věhlasným profesorem Josefem Kouteckým, zakladatelem české dětské onkologie.

medicína

Osm múz mého života

269 Kč
239 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 162 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 9 .. 17 > >>