Nejprodávanější e-knihy - srpen 2022
medicína

Komunikace se seniory - 20%
Publikace se zabývá problematikou komunikace a dalšími interakcemi se seniory. Stěžejním tématem je identifikace účinných technik a postupů pro navázání komunikace se seniory v institucích a v domácím prostředí.
medicína
Ukázky

Komunikace se seniory

186 Kč
149 Kč
Ošetřovatelství v gynekologii a porodnictví - 20%
Učebnice ošetřovatelství zaměřená na problematiku gynekologie a porodnictví doplňuje řadu učebnic ošetřovatelství pro klinické obory.
medicína
Ukázky

Ošetřovatelství v gynekologii a porodnictví

271 Kč
217 Kč
Úvod do psychoterapie - 20%
Poznejte spolu s námi obor psychoterapie. Obor, jehož smyslem a cílem je prostřednictvím psychologických postupů a metod pomáhat lidem vnitřně destabilizovaným a často nemocným a nešťastným.
medicína
Ukázky

Úvod do psychoterapie

365 Kč
292 Kč
Základy posuzování invalidity - 20%
Publikace je určena pro lékaře posudkové služby, ošetřující lékaře, zejména pak praktické lékaře pro dospělé, lékaře závodní preventivní péče, popřípadě i revizní lékaře k bližšímu seznámení se základními principy posuzování zdravotního stavu.
medicína
Ukázky

Základy posuzování invalidity

416 Kč
333 Kč
Interkulturní komunikace - 20%
Prudký celosvětový rozvoj civilizace přináší spoustu nových jevů, které se intenzivně prosazují v praxi, ale až následně se dostávají do zájmového pole vědy. Jedním z těchto nových fenoménů je interkulturní komunikace.
medicína
Ukázky

Interkulturní komunikace

271 Kč
217 Kč
Neonkologická hematologie - 20%
(1x)
Dvoubarevná publikace s barevnou přílohou je uceleným dílem poskytujícím přehled jak o fyziologii, tak o patofyziologii chorob červené, bílé a destičkové krevní řady, které nejsou maligního charakteru.
medicína
Ukázky

Neonkologická hematologie

424 Kč
339 Kč
Veterinární imunologie - 20%
Monografie vychází z úspěšné publikace, vydané naším nakladatelstvím v roce 2000. Autoři text v souladu s vývojem nových poznatků rozšířili a aktualizovali. Původní koncepce však zůstala zachována.
medicína
Ukázky

Veterinární imunologie

543 Kč
434 Kč
Formy citu: Lacanovská teorie - 20%
Studie prostřednictvím učení francouzského psychoanalytika Lacana zkoumá život školní třídy v pubertálním věku z hlediska sociálních vztahů a vývoje identit.
medicína
Ukázky

Formy citu: Lacanovská teorie

240 Kč
192 Kč
Řízení rizik ve zdravotnických zařízeních - 20%
Autoři čtivým způsobem prezentují strategie, nad kterými se musí zamyslet každý, komu záleží na jištění bezpečnosti poskytované péče.
medicína
Ukázky

Řízení rizik ve zdravotnických zařízeních

361 Kč
289 Kč
Záměrné sebepoškozování v dětství a adolescenci - 20%
Záměrné sebepoškozování je formou sebepoškozujícího chování. Stejně jako zneužívání alkoholu a jiných návykových látek, přejídání se a hladovění může sloužit jako strategie zvládání zátěže, technika navození relaxace, únik od bolestivé reality...
medicína
Ukázky

Záměrné sebepoškozování v dětství a adolescenci

237 Kč
190 Kč
Zobrazuji 61 - 70 z 76 položek
<< < 1 .. 5 6 7 8 > >>