Nejprodávanější e-knihy - srpen 2022

Když jsme se proslavili - 20%
Lianne Challiceovou znají miliony fanoušků jako princeznu Vindi. I mocná čarodějka stříbrného plátna chce občas pověsit hůlku na hřebík, poslat svého manažera, kam slunce nesvítí, a jít studovat na vysokou. Ukáže se však, že je to těžší, než se zdá.
Ukázky

Když jsme se proslavili

279 Kč
223 Kč
Když spadne maska - 20%
Dlouho očekávaný čtvrtý díl úspěšné série o jasnovidcích a totalitním Scionu je tu!
Ukázky

Když spadne maska

399 Kč
319 Kč
Ke kněžství ženy - 20%
Otevřít diskusi o roli a místě ženy v katolické církvi, zvlášť vedenou touhou po kněžství, vyžadovalo v 80. letech 20. století velikou osobní odvahu. Budoucí docentka teologie Mireia Ryšková nalezla partnera k dialogu ve faráři Josefu Zvěřinovi.
Ukázky

Ke kněžství ženy

100 Kč
80 Kč
Klidná mysl v dobách zlých - 20%
V čase rychlých a naléhavých změn ve společnosti postižené pandemií covidu a sociálními, klimatickými či geopolitickými krizemi se často zapomíná na vnitřní psychické klima člověka.
Ukázky

Klidná mysl v dobách zlých

249 Kč
199 Kč
Kluci ze hřbitova - 20%
(1x)
Trans kluk Yadriel by se rád zavděčil své latinskoamerické rodině, která má problém přijmout jeho gender. Aby jim dokázal, že je pravý brujo, rozhodne se s pomocí své sestřenky a nejlepší kamarádky Maritzy provést rituál s cílem vyvolat ducha jejich zavražděného bratrance.
Ukázky

Kluci ze hřbitova

279 Kč
223 Kč
Konec starých časů - 20%
Konec starých časů je román Vladislava Vančury poprvé vydaný roku 1934 nakladatelstvím Melantrich. Jeho děj se odehrává krátce po roce 1918 na jihočeském zámku Kratochvíle. Hlavní postavou je kníže a plukovník Alexandr Megalrogov.
Ukázky

Konec starých časů

149 Kč
119 Kč
Konec utrpení v rodinách a vztazích - 20%

Tato unikátní a nadčasová publikace vás provede krok za krokem k prohlédnutí a proměně rodové zátěže, emočních zranění a projekcí, které jsou příčinou utrpení mezi lidmi.

Ukázky

Konec utrpení v rodinách a vztazích

337 Kč
270 Kč
Krajinou Albrechta z Valdštejna - 20%
Po úspěchu publikací Krajinou prvních Přemyslovců a Krajinou Karla IV. přicházejí Otomar Dvořák a Josef Pepson Snětivý s osmou společnou knihou, nazvanou Krajinou Albrechta z Valdštejna.
Ukázky

Krajinou Albrechta z Valdštejna

279 Kč
223 Kč
Království pro Popelku - 20%
Vlastně už v okamžiku, kdy ten snědý muž, zahalený pouze do ručníku, vyšel z koupelny, Izzy věděla, že má problém!
Ukázky

Království pro Popelku

69 Kč
55 Kč
Království těla a ohně - 20%
(3x)

Je láska silnější než pomsta? Druhý díl bestsellerové fantasy série.  Všechno, v co Poppy věřila, je lež – oklamal ji i muž, do kterého se zamilovala. Teď sama netuší, kým bez závoje Panny vlastně je. Ví ale, že pro ni neexistuje větší hrozba než Princ Atlantie.

Ukázky

Království těla a ohně

389 Kč
311 Kč
Zobrazuji 981 - 990 z 1000 položek
<< < 1 .. 97 98 99 100 > >>