Nejprodávanější tituly - srpen 2022
dům a zahrada

Alternativní potravinové sítě - 11%
Kniha na základě konkrétních šetření podrobně prezentuje alternativní potravinové sítě v České republice – farmářské trhy, farmářské prodejny, bedýnková schémata, komunitní zemědělství, městské zahradničení a komunitní zahrady i Slow Food.
dům a zahrada

Alternativní potravinové sítě

225 Kč
200 Kč
Morče - Roztomilý a vitální společník - 11%
Kdo si myslí, že morčata jsou milá ale nudná, ten se mýlí. Ráda se vydávají na objevitelské cesty a rychle se učí. Mimoto milují společnost. Morčata se projevují jako opravdoví „žvanilové“, kteří mezi sebou neustále udržují kontakt pištěním..
dům a zahrada

Morče - Roztomilý a vitální společník

143 Kč
127 Kč
Vysoké záhony - 11%
Vysoké záhony nejsou jen dobrodiním pro záda, ale jsou v zahradě i krásným architektonickým prvkem. Snadno se staví, přinášejí vysoké výnosy nebo poslouží jako okrasné záhony, poutající pozornost.
dům a zahrada

Vysoké záhony

179 Kč
159 Kč
Květiny pro každou zahradu - 11%
Lze si vůbec představit zahradu bez květin? Asi jen stěží, vždyť přinášejí do prostoru kolem nás pestrost, proměnlivost a především barevnost. A přece jen se kvetoucí květinové záhony objevují v zahradách méně, než by se čekalo.
dům a zahrada

Květiny pro každou zahradu

386 Kč
343 Kč
Architektura moderních zahrad - 11%
Kniha osloví čtenáře praktičností a komentovanými návody, a to včetně prostorových zobrazení zahrady v různých fázích vývoje - jak v průběhu roku, tak i po letech.
dům a zahrada

Architektura moderních zahrad

584 Kč
519 Kč
Všecky krásy dřeva - 11%
Dřevo není jen obyčejný materiál ke stavění nebo topení. Dřevo je krásné. Na pohled, na pohmat, na přivonění. A všech těchto neobyčejností si všímá půvabná, bohatě ilustrovaná kniha o dřevu, stromech i lidech kolem nich.
dům a zahrada

Všecky krásy dřeva

404 Kč
359 Kč
Zahradní rybníčky, potůčky a koupací jezírka - 20%
Rybníčky, koupací jezírka, potůčky s vodopádem nebo mokřady v zahradě jsou přínosem pro lidi, rostliny i zvířata. Jak postupovat při jejich stavbě, vyvarovat se chyb a pečovat o ně s minimální námahou vám poradí autor s bohatými zkušenostmi.
dům a zahrada
Ukázky

Zahradní rybníčky, potůčky a koupací jezírka

254 Kč
203 Kč
Australský ovčák - 11%
O tomto plemeni toho u nás zatím mnoho nevyšlo, a proto jsme se rozhodli poskytnout českým, moravským a slovenských chovatelům knihu, která by byla co možná nejkomplexnějším a nejvýstižnějším zdrojem informací o těch psech.
dům a zahrada

Australský ovčák

629 Kč
559 Kč
Umíme si vytvořit domov? - 11%
(2x)

Kniha známého autora o tom, jak si vytvářet domov, o vztazích smyslového a duchovního světa, o meditaci i vztazích mezi rodiči a dětmi. Knihu doprovázejí fotografie Hany Rysové.

dům a zahrada

Umíme si vytvořit domov?

250 Kč
222 Kč
Dog dancing - 20%
(1x)
V této u nás první publikaci seznamuje autorka začínající tanečníky nejen s figurami, ale radí, jak vůbec s tímto sportem začít a připravit tak mnoho zábavy jak pro nás, tak pro svého čtyřnohého mazlíčka.
dům a zahrada
Ukázky

Dog dancing

149 Kč
119 Kč
Zobrazuji 81 - 90 z 108 položek
<< < 1 .. 7 8 9 10 11 > >>