Nejprodávanější Kniha - září 2022
osobní rozvoj

Planeta Praha - 11%
(1x)
Krajina za hranicemi města je dnes často nudná a jednotvárná. Možná tomu nebudete věřit, ale svou rozmanitostí a nevyzpytatelností je mnohem zajímavějším kusem přírody město, které se neustále mění a je překvapivě pestré.
osobní rozvoj
Ukázky

Planeta Praha

449 Kč
399 Kč
Respektovat a být respektován - 11%
(1x)
Jedná se o titul, který netřeba představovat. Od svého prvního vydání v r. 2005 se jí prodalo bezmála sto tisíc výtisků a stala se doslovným manuálem tisíců českých a slovenských rodičů.
osobní rozvoj

Respektovat a být respektován

435 Kč
386 Kč
Dech - 11%
(2x)
Nádech, výdech a znovu. Zapomněli jsme tu nejpřirozenější věc na světě? Minimálně v posledních letech se zdá, že lidé jsou čím dál posedlejší zdravým životním stylem.
osobní rozvoj
Ukázky

Dech

359 Kč
319 Kč
Klid - 25%
50 cvičení vědomé pozornosti, která vám pomohou zbavit se stresu, ať už jste kdekoli. Bez ohledu na to, co děláte a jak moc máte práce, vždy můžete znovu najít svůj vnitřní klid.
osobní rozvoj

Klid

198 Kč
148 Kč
Opovážlivá drzost být sám sebou - 11%
Být sám sebou je ta nejpřirozenější a zároveň nejtěžší věc na světě. Abychom mohli být plně sami sebou, musíme nejdříve odstranit mnoho vrstev nánosů, které na naše skutečné JÁ nakladly rodina, výchova, škola a nakonec i celá společnost.
osobní rozvoj

Opovážlivá drzost být sám sebou

269 Kč
239 Kč
Do p*dele s plasty
(1x)
Průvodce životem bez plastových odpadů.
osobní rozvoj

Do p*dele s plasty

35 Kč
Máma není služka, máma je dáma - 11%
(4x)
Knížka krátkých fejetonů o výchově a o tom, jak to vlastně udělat, aby doma bylo dobře. Marek Herman zkoumá svět malých dětí, porovnává ho s pohledem nás dospělých a hledá základní kameny, na kterých lze postavit rodinnou pohodu.
osobní rozvoj
Ukázky

Máma není služka, máma je dáma

260 Kč
231 Kč
Multiorgasmický muž - 11%
Naučte se oddělit orgasmus a ejakulaci! Radujte se z vyšší vitality a dožijte se vyššího věku! Prožívejte ihned opakované orgasmy! V Čechách dávno doprodaný světový bestseller nyní znovu dostupný v revidovaném vydání.
osobní rozvoj

Multiorgasmický muž

297 Kč
264 Kč
Vědomí a realita - 11%
Dobrodružná cesta do nitra lidského vědomí vám představí tajemství mozku, možnosti využití psychedelik v léčbě a mnoho dalších témat včetně podstaty našeho vnímání smrti a času.
osobní rozvoj
Ukázky

Vědomí a realita

269 Kč
239 Kč
Ještě to promysli - 11%
Kolik rodinných oslav a pracovních jednání skončilo dusnem, kolik podnikatelských nápadů bankrotem! Jen kvůli strachu připustit, že nikdo z nás nemá patent na rozum. Co ale dělat, když zjistíme, že nám naše stará přesvědčení už neslouží?
osobní rozvoj

Ještě to promysli

386 Kč
343 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 340 položek
1 2 3 .. 34 > >>