Nejprodávanější Kniha - září 2022
psychologie

V říši hladových duchů - 11%
Toto je kniha o závislostech, tj. o něčem, co se týká každého z nás. Závislí totiž nejsme ani náhodou pouze na drogách, alkoholu, gamblingu nebo cigaretách.
psychologie

V říši hladových duchů

489 Kč
434 Kč
Odolnost - 11%
Kniha je určena širšímu okruhu čtenářů a pojednává o chronickém psychosociálním stresu, s nímž se v životě setká každý. Jeho příčiny mohou být objektivní: bída, válka nebo přírodní katastrofa.
psychologie

Odolnost

225 Kč
200 Kč
Tělo sčítá rány - 11%
(1x)
Trauma nelze obejít. Jeho následky zažívají mnozí – možná vy, možná vaši blízcí. Vždy však ovlivňuje životy všech okolo.
psychologie

Tělo sčítá rány

485 Kč
431 Kč
Klid - 25%
50 cvičení vědomé pozornosti, která vám pomohou zbavit se stresu, ať už jste kdekoli. Bez ohledu na to, co děláte a jak moc máte práce, vždy můžete znovu najít svůj vnitřní klid.
psychologie

Klid

198 Kč
148 Kč
Multiorgasmický muž - 11%
Naučte se oddělit orgasmus a ejakulaci! Radujte se z vyšší vitality a dožijte se vyššího věku! Prožívejte ihned opakované orgasmy! V Čechách dávno doprodaný světový bestseller nyní znovu dostupný v revidovaném vydání.
psychologie

Multiorgasmický muž

297 Kč
264 Kč
Stručný úvod do teorie rituálu - 11%
Kniha popisuje řadu konkrétních rituálů a zkoumá rituál z teoretického i historického hlediska. Zaměřuje se na okamžiky, kdy se rituál dotýká každodenního života: v souvislosti s politikou a mocí, s životními mezníky, s formováním skupin či identity.
psychologie

Stručný úvod do teorie rituálu

135 Kč
120 Kč
Vědomí a realita - 11%
Dobrodružná cesta do nitra lidského vědomí vám představí tajemství mozku, možnosti využití psychedelik v léčbě a mnoho dalších témat včetně podstaty našeho vnímání smrti a času.
psychologie
Ukázky

Vědomí a realita

269 Kč
239 Kč
Hraniční porucha osobnosti - 11%
Vznik poruchy, průběh a možnosti jejího překonání.
psychologie

Hraniční porucha osobnosti

215 Kč
191 Kč
Jak se bránit toxickým lidem, manipulátorům a sociopatům - 11%
(1x)
Ať už je to panovačný spolupracovník, který vás neustále kritizuje, nebo urážlivý partner, který vás každý den podceňuje, toxičtí lidé vážně poškozují a ohrožují vaše zdraví, pohodu, a dokonce i život.
psychologie

Jak se bránit toxickým lidem, manipulátorům a sociopatům

305 Kč
271 Kč
Moderní sebeobrana - 11%
(1x)
Tahle kniha je zbraň. Doslova i obrazně. Můžete s ní vzít po hlavě toho, kdo si dovolí vás obtěžovat. Uvnitř pak najdete návod, jak to udělat a kde na to vzít sílu a odhodlání.
psychologie

Moderní sebeobrana

341 Kč
303 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 281 položek
1 2 3 .. 29 > >>