Nejprodávanější e-knihy - září 2022
neobyčejné osudy

Rudolf Weigl - Zachránce tisíců životů - 20%

RUDOLF WEIGL Přerovský rodák, který porazil smrtelnou nemoc i totalitní mašinérii Jméno Rudolfa Weigla, rodáka z moravského Přerova, je u nás v podstatě neznámé… trestuhodně neznámé. Weigl byl jedním z nejvýznamnějších evropských vědců minulého století.

neobyčejné osudy
Ukázky

Rudolf Weigl - Zachránce tisíců životů

319 Kč
255 Kč
Sen o štěstí - 20%
Peggy Guggenheimová se pohybuje uprostřed pařížské bohémy a snaží se uskutečnit dávný sen – otevřít si vlastní galerii.
neobyčejné osudy
Ukázky

Sen o štěstí

339 Kč
271 Kč
Vladimíra Čerepková - 20%
(2x)
Netradiční biografie propojuje vzpomínky pamětníků s dokumenty z pasťáků, soudů, léčeben. Součástí je rozhovor s básnířkou, který se uskutečnil rok před její smrtí. Vzniká tak detektivka života, kde o tom, kdo byla V. Čerepková, rozhodne sám čtenář.
neobyčejné osudy
Ukázky

Vladimíra Čerepková

248 Kč
198 Kč
Doktorka z domu Trubačů - 20%
(5x)
Literárním zpracováním osudu lékařky přezdívané „český Albert Schweitzer“ přiblížila Ilona Borská výjimečnou osobnost Vlasty Kálalové-Di Lottiové. Léčila, milovala, studovala, přednášela a cestovala s umanutou odvahou jít za svým snem.
neobyčejné osudy
Ukázky

Doktorka z domu Trubačů

249 Kč
199 Kč
Pablo Escobar. Můj otec - 20%
(2x)
Až dosud se zdálo, že o vzestupu a pádu nejslavnějšího drogového bosse všech dob Pabla Escobara bylo řečeno vše. Pokaždé to ale byla historie vyprávěná zvenčí, nikdy ne z intimity jeho vlastního domova.
neobyčejné osudy
Ukázky

Pablo Escobar. Můj otec

349 Kč
279 Kč
Robinsoni a donkichoti
(5x)
Neopakovatelné osobnosti nežijí jen v šumavské divočině. Jsou nám mnohem blíž, potkáváme je na ulicích, v autobusech, kdekoliv.
neobyčejné osudy
Ukázky

Robinsoni a donkichoti

398 Kč
Výpravy do divočiny - 20%
(4x)
Žijící legenda a průvodce sérií Zázračná planeta z produkce BBC, sir David Attenborough, vypráví příběh začátku své kariéry přírodovědce, dokumentaristy a popularizátora.
neobyčejné osudy
Ukázky

Výpravy do divočiny

348 Kč
278 Kč
Esterčini otcové - 20%
(1x)
Charlotte vyrůstá v rodině nacistického soudce Wilhelma Lange. Život jí připadá naprosto idylický – až do chvíle, kdy po válce zjistí, že jejím skutečným otcem je muž jménem Josef Goldenberg.
neobyčejné osudy
Ukázky

Esterčini otcové

279 Kč
223 Kč
To je on! O té, co si říkala Toyen - 20%
(6x)
To je on! – Tři slova, ze kterých možná vzniklo umělecké jméno surrealistické malířky Toyen. Jméno stejně záhadné, jako byla sama. Jako by za sebou stále zametala stopy. Svá svědectví tak o ní podali jiní. Malíř Jindřich Štyrský, se kterým vytvořila celoživotní uměleckou dvojici.
neobyčejné osudy
Ukázky

To je on! O té, co si říkala Toyen

279 Kč
223 Kč
Pivo na Loiře - 20%
(2x)
Když je Tommy zároveň se svou přítelkyní propuštěn ze zaměstnání, rozhodne se vyměnit Londýn za francouzský venkov a splnit si svůj sen – založit minipivovar. Cesta k tomuto snu je ovšem trnitá, zejména zásluhou Tommyho samého.
neobyčejné osudy
Ukázky

Pivo na Loiře

198 Kč
158 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 68 položek
<< < 1 2 3 4 .. 7 > >>