Nejprodávanější e-knihy - září 2022
neobyčejné osudy

Novinářem v Číně - 20%
(16x)
Autobiografická kniha Tomáše Etzlera mapuje dekádu jeho života v Asii, kde působil sedm let jako stálý zpravodaj České televize v Číně a pak tři roky na volné noze v Hongkongu.
neobyčejné osudy
Ukázky

Novinářem v Číně

299 Kč
239 Kč
Bublinky štěstí - 20%
(2x)
Nicole Clicquotovou už odmala lákala výroba vína.
neobyčejné osudy
Ukázky

Bublinky štěstí

382 Kč
306 Kč
Vejce a já - 20%
(7x)
Slavný autobiografický román popisuje se značným odlehčením život na slepičí farmě, kterou s manželem Bobem založili a zvelebili - v civilizací nedotčeném, panenském koutě severozápadní Ameriky.
neobyčejné osudy
Ukázky

Vejce a já

178 Kč
142 Kč
Frida - 20%
(1x)
Poprvé se Frida Grünfeldová objevila v policejních záznamech na jaře 1931. Byla Židovka a prostitutka, navíc podezřelá ze špionáže. Co vše Frida zažila před válkou i během ní? Její vnučka, novinářka Nina Grünfeldová, osudy své babičky rozklíčovala.
neobyčejné osudy
Ukázky

Frida

424 Kč
339 Kč
Vzdělaná - 20%
(7x)
Tara Westoverová poprvé vkročila do školní třídy, když jí bylo sedmnáct. K lékaři poprvé zašla ještě o několik let později. Vyrůstala na samotě v idažských horách, v mormonské rodině survivalistů a náboženských fanatiků.
neobyčejné osudy
Ukázky

Vzdělaná

279 Kč
223 Kč
Průvodce literární hysterií 19. století - 20%
(3x)
Ve škole nás naučili, že Babičku napsala Božena Němcová. Zív. Aktivnější učitelé pro zajímavost dodali, že to byla pěkná rajda, tedy Božena, nikoliv Babička. Aha – a to je všechno? Ani nápad!
neobyčejné osudy
Ukázky

Průvodce literární hysterií 19. století

209 Kč
167 Kč
Setkání s Dianou Phipps Sternbergovou - 20%
(1x)
Životopisný příběh Diany Phipps Sternbergové se odehrává na pozadí pestrého dějinného i společenského vývoje od poloviny minulého století až do dnešních dní. Faktograficky velmi zajímavé dílo seznamuje čtenáře s výraznou osobností slovutného českého rodu Sternbergů.
neobyčejné osudy
Ukázky

Setkání s Dianou Phipps Sternbergovou

279 Kč
223 Kč
Veletoč osudu - 20%
Autorka líčí s dokonalou znalostí reálií příběh své židovské rodiny, jejíž příslušníky zavál osud do všech koutů světa. Životy lidí, jež poznamenala láska, nezměrné utrpení, bolest a dějinné zvraty celého století. Vypráví o společenském vzestupu, útěcích a novém počátku, o lásce a ztrátě.
neobyčejné osudy
Ukázky

Veletoč osudu

249 Kč
199 Kč
Krysí stezka
(4x)
Příběh o nacistických životech, masovém vraždění, lásce, špionáži za studené války, záhadné smrti ve Vatikánu.
neobyčejné osudy
Ukázky

Krysí stezka

318 Kč
Diana - Její skutečný příběh - jejími vlastními slovy - 20%
(1x)
Senzační biografie princezny Diany napsaná za její spolupráce a přinášející exkluzivní nový materiál k připomínce 60. výročí jejího narození.Kniha Diana, její skutečný příběh po svém prvním vydání v roce 1992 navždy změnila způsob, jakým veřejnost pohlížela na britskou monarchii.
neobyčejné osudy
Ukázky

Diana - Její skutečný příběh - jejími vlastními slovy

349 Kč
279 Kč
Zobrazuji 1 - 10 z 68 položek
1 2 3 .. 7 > >>