Nejprodávanější e-knihy - září 2022
všeobecné a ostatní

Geny - 20%
Gen, který vám brání zhubnout. Jiný gen, jenž vás „nutí“ jíst sladké. Další gen zaviní, že sice shodíte pár kilo, ale vzápětí je zase naberete – plus dvě kila navíc.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Geny

259 Kč
207 Kč
Sedm darů menopauzy - 20%
Menopauza je dramatické, ale značně přehlížené vývojové okno vedoucí do druhé poloviny života.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Sedm darů menopauzy

245 Kč
196 Kč
Spánek miminek - 20%
Spí dost? Spí dobře? Proč ještě neprospí celou noc? Má usínat samo? Proč se budí uprostřed noci s brekem a nejde utišit? Spánek miminek se někdy může zdát jako neskutečně složitý rébus, který dokáže ovlivnit pohodu celé rodiny.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Spánek miminek

279 Kč
223 Kč
Zdraví v kapse - 20%
Často slýchám v ordinaci otázku, co je tedy skutečně zdravé, jak se má člověk udržet v kondici, co má jíst, co a kolik má pít, jak se má hýbat, prostě co má a nemá dělat… Tak pojďme na to!
všeobecné a ostatní
Ukázky

Zdraví v kapse

149 Kč
119 Kč
Krize v životě, život v krizi - 20%
Jedna z lidových definic života říká, že je to sled nepřetržitě za sebou jdoucích větších či menších průšvihů. Ty menší řešíme mávnutím ruky, větším říkáme starosti a ty opravdu velké jsou označovány jako krize.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Krize v životě, život v krizi

209 Kč
167 Kč
Kvalitní život s tinnitem - 20%
…když jsem před lety onemocněla tinnitem, má situace byla naprosto zoufalá o to víc, že jsem neměla žádnou pozitivní zprávu o tom, že se někdo vyléčil.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Kvalitní život s tinnitem

99 Kč
79 Kč
Mikrobiom lidského těla - 20%
Mikrobi jsou našimi celoživotními partnery v nemoci i ve zdraví. Nejdůležitější jsou pro nás na začátku života a před jeho koncem. Autoři podávají přístupnou formou nejnovější zásadní vědecké informace o mikrobiomu lidského těla.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Mikrobiom lidského těla

269 Kč
215 Kč
Plodnost - 20%

O ženách a matkách Autorkou knihy je známá psychogynekoložka MUDr. Helena Máslová, jejíž unikátní přístup umožňuje pochopit příčiny neplodnosti ve své komplexitě. Její metody práce přinášejí nezpochybnitelné úspěchy a mnoha ženám pomohly splnit už téměř ztracený sen o dítěti.

všeobecné a ostatní
Ukázky

Plodnost

299 Kč
239 Kč
Posilování stresem - Cesta k odolnosti - 20%
(2x)
O stresu se hovoří zejména jako o umělé, lidstvem vyrobené zátěži. Člověk se musel naučit porozumět a vzdorovat rozmanitým stresovým vlivům od počátku své existence.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Posilování stresem - Cesta k odolnosti

279 Kč
223 Kč
Tělo: příručka pro uživatele - 20%
(1x)

Jsme mnohem složitější a záhadnější, než si dokážete představit. Celý život trávíme v jednom těle, a přece většina z nás příliš netuší, jak funguje a co se v něm odehrává. Historie anatomie a medicíny je plná zapomenutých hrdinů, ohromujících příběhů a zajímavých faktů.

všeobecné a ostatní
Ukázky

Tělo: příručka pro uživatele

349 Kč
279 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 52 položek
<< < 1 2 3 4 .. 6 > >>