Nejprodávanější e-knihy - září 2022
všeobecné a ostatní

Usmát se a poodstoupit - 20%
Známý psychiatr a specialista na léčbu návykových nemocí Karel Nešpor má jasno: s úsměvem jde všechno lépe. Ve sbírce odlehčených zamyšlení se s nadhledem věnuje různým tématům a hledá odpovědi na odvěké otázky života.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Usmát se a poodstoupit

209 Kč
167 Kč
Menopauza - 20%
Kniha pro všechny ženy, které se nacházejí v období menopauzy, ale i pro ty, které se tam teprve blíží. Lehkou a laskavou formou nabízí jiný pohled na to, jak si poradit s hormonální bouří, která přechod provází.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Menopauza

209 Kč
167 Kč
Nemocná Amerika - 20%
(3x)
Vedle jarní světové zdravotní krize inspirovala Timothyho Snydera k sepsáni Nemocné Ameriky i osobní zkušenost s americkým zdravotnictvím.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Nemocná Amerika

149 Kč
119 Kč
Wim Hof. Ledový muž - 20%
(3x)
Jediná autorizovaná kniha Wima Hofa o převratné metodě, díky které se můžeme naučit využít svůj fyzický i duševní potenciál.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Wim Hof. Ledový muž

258 Kč
206 Kč
Bezezbytková dieta při onemocnění střev - 20%
(2x)
Tato dietní opatření jsou určená nemocným po akutních průjmových stavech a při chronických průjmových onemocněních všeho druhu, pokud nevyžadují ještě jiná zvláštní dietní opatření, dále při syndromu dráždivého tlustého střeva v období průjmů, také u ulcerosní colitidy a Crohnovy nemoci.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Bezezbytková dieta při onemocnění střev

119 Kč
95 Kč
Každá bolest má svou příčinu - 20%
(1x)

Nezapomínejte na příčiny. Jsou řešením vašeho problému. Proč nás bolí tělo, i když cvičíme? Jak se máme starat o děti z hlediska jejich pohybového a psychického vývoje? Co nám psychosomatické problémy prozradí o našem životě? A jak souvisí naše problémy v dospělosti s naším dětstvím?

všeobecné a ostatní
Ukázky

Každá bolest má svou příčinu

279 Kč
223 Kč
Kuchařka při onemocnění slinivky - 20%

Součástí je kalorická a biologická hodnota každého receptu Kuchařka určená všem, které postihlo onemocnění slinivky. Autorka vychází ze svých letitých odborných zkušeností, věnuje se výběru potravin, technologii při přípravě pokrmů i jejich nutriční hodnotě.

všeobecné a ostatní
Ukázky

Kuchařka při onemocnění slinivky

149 Kč
119 Kč
Myslet srdcem - 20%
(4x)
Když Jitka onemocní vážnou autoimunitní nemocí, řeší to neortodoxně. Místo lékařů poslechne hlas svého srdce, který ji nabádá ukončit dlouholetý partnerský vztah, opustit domov a odjet sama do Latinské Ameriky.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Myslet srdcem

239 Kč
191 Kč
Prevence traumatu u dětí - 20%
Kniha Prevence traumatu u dětí pomáhá rodičům, kteří chtějí pomoct svým ustaraným a utrápeným dětem.
všeobecné a ostatní
Ukázky

Prevence traumatu u dětí

210 Kč
168 Kč
Spánek - 20%

Nový program pro dobití baterií těla i mysli  Až jednu třetinu svého života strávíme spánkem. Většina z nás spí ale neklidně, často se budí a únavu následně během dne zahání spoustou kofeinu, a to i přesto, že hodiny strávené v posteli zcela zásadně ovlivňují naši náladu, motivaci i rozhodovací schopnosti.

všeobecné a ostatní
Ukázky

Spánek

199 Kč
159 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 52 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 > >>