Nejprodávanější e-knihy - září 2022
česká

Aristokratka pod palbou lásky - 20%
(5x)
Z královského výletu do Nizozemí si Marie III. Kostková přiveze kromě zážitků a fotky s Jejím Veličenstvem královnou Beatrix také milostnou šmodrchanici, která se „vystříbří“ až na úplném konci nového pokračování !
česká
Ukázky

Aristokratka pod palbou lásky

269 Kč
215 Kč
Trujkunt - 20%
(12x)
Trujkunt je zvláštní místo. Trujkunt je i titul kriminální trilogie. Její autor tak nazývá nejvýchodnější cíp naší země, trojmezí Česka, Polska a Slovenska, kde prolnutím sousedských jazyků vzniklo originální nářečí zvané po naszymu.
česká
Ukázky

Trujkunt

198 Kč
158 Kč
Hříchy otců - 20%
(1x)
Bývalý kriminalista a později soukromý vyšetřovatel Matěj Mlynář už měl dost dopadávání zločinců. Po narození syna dal přednost klidnému rodinnému životu po boku policistky Pavly Králové. Ale v Jindřichově Hradci není stále bezpečno. Když ho krátce před svou smrtí kontaktuje známý s prosbou o pomoc, Matěj se vrací do akce.
česká
Ukázky

Hříchy otců

209 Kč
167 Kč
Promlčení - 20%
(2x)
První případ úspěšné krimi série s Tomášem Volfem od oceňovaného autora detektivek Mladý policista Tomáš Volf narazí při zkoumání promlčených vražd na podivné úmrtí, k němuž došlo v roce 1991 v zastrčené osadě Pasečky u rakouských hranic.
česká
Ukázky

Promlčení

249 Kč
199 Kč
Továrna na maso - 20%
(4x)
Vystudovaný technik, který stál u počátků neonového rozsvěcení Prahy ve 20. letech 20. století, je pro svou tvořivost a činorodost zlákán zdánlivě jiným oborem: má vylepšovat společenský obraz Ústředních pražských jatek.
česká
Ukázky

Továrna na maso

278 Kč
222 Kč
Pierot, Na krev - 20%
(5x)
Třetí pokračování detektivních příběhů Trujkunt čtenáře opět zavede do nejvýchodnějšího regionu České republiky vklíněného mezi Těšínské a Moravskoslezské Beskydy na česko-polsko-slovenském Trojmezí.
česká
Ukázky

Pierot, Na krev

198 Kč
158 Kč
Komtur - 20%
(5x)
Praha 1878. Banda podvodníků se chystá k loupeži století, přitom se zapletou do velkolepého spiknutí.
česká
Ukázky

Komtur

348 Kč
278 Kč
Píseň beze slov
Začalo to obyčejnou fotografií. Někdo si ale uvědomil, jaké nebezpečí skrývá. Některé zločiny totiž nejsou promlčené ani po osmdesáti letech.
česká
Ukázky

Píseň beze slov

179 Kč
Klasztor, Návrat - 20%
(6x)
Trujkuntem nazývá autor nejvýchodnější místo Česka. Jde o zvláštní region, kde lidé stále hovoří originálním těšínsko-jablunkovským nářečím zvaným „po naszymu“, tak odlišným od ostatních českých dialektů.
česká
Ukázky

Klasztor, Návrat

169 Kč
135 Kč
Mycelium VI: Vrstva ticha - 20%
(7x)

Touha ovládnout psychotroniku přivedla Lucase k Aš~šádovi. Složil slib, stal se jeho učedníkem, a tím se naprosto vydal do jeho rukou. Emocím, které od začátku byly mezi nimi dvěma, už se nedá uniknout. Jenže Lucase zároveň přitahuje most v mlhách..

česká
Ukázky

Mycelium VI: Vrstva ticha

298 Kč
238 Kč
Zobrazuji 11 - 20 z 979 položek
<< < 1 2 3 4 .. 98 > >>