Nejprodávanější e-knihy - září 2022
společenské vědy

Jak číst čísla - 20%
(1x)
Data, grafy a analýzy nás dennodenně obklopují a narážíme na ně v médiích i při hospodských debatách. Statistiky nám slouží jako nepostradatelná opora při orientaci ve světě, a přece je čím dál víc zpochybňujeme....
společenské vědy
Ukázky

Jak číst čísla

249 Kč
199 Kč
Mám, co jsem si zasloužil - 20%
Kniha s posledními slovy Rudolfa Slánského před popravou v názvu detailně a poutavě pojednává o politických motivech a způsobech přípravy politických procesů v padesátých letech, zejména s tzv. „protistátním spikleneckým centrem v čele s R. Slánským“.
společenské vědy
Ukázky

Mám, co jsem si zasloužil

319 Kč
255 Kč
Německo: Vzpomínky jednoho národa - 20%
(2x)
Obsáhlá kniha vznikla paralelně k úspěšné rozhlasové sérii Německo: Vzpomínky jednoho národa, kterou produkovala stanice BBC Radio 4 ve spolupráci s Britským muzeem a Neilem MacGregorem.
společenské vědy
Ukázky

Německo: Vzpomínky jednoho národa

488 Kč
390 Kč
Vladař - 20%
Slavné Machiavelliho dílo, které obsahuje politické úvahy odhalující a popisující mechanismy fungování moci, a které se stalo základem děl dalších teoretiků moci.
společenské vědy
Ukázky

Vladař

180 Kč
144 Kč
Gott - 20%
Hvězda, mýty — a skutečnost. Největší popovou hvězdou v Československu byl Karel Gott — a v jistém smyslu jí v Česku zůstává dodnes. Jeho příběh však není tradičním vyprávěním o hudebním velikánovi.
společenské vědy
Ukázky

Gott

289 Kč
231 Kč
Modernizace na pokračování. - 20%
Kniha je věnována problematice sociálních a politických dějin českých zemí od konce 18. století do vzniku první československé republiky.
společenské vědy
Ukázky

Modernizace na pokračování.

298 Kč
238 Kč
Neznámá společnost - 20%
(2x)
Sociologická expedice do nitra vlastní země. Události posledních měsíců mohly v mnoha lidech zesílit pocit, že realita předstihuje možnosti fikce. Podobné pocity však nemusí být dezorientující ani nejsou důvodem k rezignaci.
společenské vědy
Ukázky

Neznámá společnost

199 Kč
159 Kč
Středověk v nás - 20%
(1x)

Autor na příkladech středověkého a současného vnímání času, prostoru, prožívání dětství a stáří, eschatologie, vztahu k penězům a k uzavírání manželství, jak mnoho mají lidé současnosti společného s lidmi středověku.

společenské vědy
Ukázky

Středověk v nás

278 Kč
222 Kč
Opuštěná společnost - 20%
(22x)
Šéfredaktor týdeníku Respekt popisuje dobrodružnou českou cestu od vzniku republiky po současnost a zasazuje dnešní politické a společenské události do historického a evropského kontextu.
společenské vědy
Ukázky

Opuštěná společnost

149 Kč
119 Kč
Bídníci - 20%
O chudobě se dobře diskutuje. Nechceme se na ni ale doopravdy podívat.
společenské vědy
Ukázky

Bídníci

249 Kč
199 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 118 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 12 > >>