Nejprodávanější Kniha - září 2022
sci-fi a fantasy

Nadace a Země - 11%
(2x)

Rozsáhlý příběh Nadace je klasikou vědecké fantastiky z pera velmistra žánru. Asimovova legendární sága získala cenu Hugo za nejlepší románovou sérii všech dob a nepřestává oslovovat stále nové čtenářské generace.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Nadace a Země

403 Kč
358 Kč
Písečníci a bludný asteroid - 11%
Když vyrostete v sirotčinci na zaostalé planetě Písečnice, nemáte zrovna super vyhlídky. A je úplně jedno, že se v dolech vykopaných mimozemskou rasou vyznáte jako nikdo jiný. Můžete akorát snít, že jednou pojedete do Hlavního Města. Ledaže…
sci-fi a fantasy
Ukázky

Písečníci a bludný asteroid

447 Kč
398 Kč
Harry Potter and the Philosopher´s Stone - 11%
(3x)
An irresistible new edition of Harry Potter and the Philosopher's Stone created with ultra-talented designers MinaLima, the design magicians behind the gorgeous visual graphic style of the Harry Potter and Fantastic Beasts films.
sci-fi a fantasy

Harry Potter and the Philosopher´s Stone

1 071 Kč
952 Kč
Tanec s draky - 11%
(1x)
Sedm království se zmítá v agónii intrik a zrady. Také proto se pozornost vypravěče upírá jiným směrem – na východ. Za mořem povstává z popela a prachu mocná vládkyně – Daenerys z rodu Targaryenů, matka draků, kteří stále rostou a sílí.
sci-fi a fantasy

Tanec s draky

799 Kč
710 Kč
Hostina pro vrány - 11%
(2x)
Západozemí ochromila válka. Ze silného a sebevědomého království zůstaly jen trosky a z mocných rodů jsou nyní pouhé frakce, které bojují o přežití. Železný trůn sice stále láká další a další kandidáty, ale síla na jeho získání jim schází...
sci-fi a fantasy
Ukázky

Hostina pro vrány

799 Kč
710 Kč
2010:Druhá vesmírná odysea - 11%
(5x)
Ke kosmické lodi Discovery, osamoceně plující hlubokým vesmírem od doby, co David Bowman prošel „Hvězdnou bránou“, se vydává nová mezinárodní expedice. Jedním z cílů výpravy je objasnění tragických událostí, které se na Discovery odehrály.
sci-fi a fantasy

2010:Druhá vesmírná odysea

268 Kč
238 Kč
Poslední odbočka na Babylon - 11%
Silnice vede z nepředstavitelně vzdálené minulosti do daleké budoucnosti. Ti, kteří po ní putují, mohou odbočit do jakéhokoliv místa a času – dokonce i do alternativních proudů historie, které se nikdy neudály.
sci-fi a fantasy

Poslední odbočka na Babylon

296 Kč
263 Kč
Poutníkem po Středozemí - 11%
Tento ilustrovaný cestopis nás provede po Tolkienově Středozemi. John Howe, ilustrátor a výtvarník, bere čtenáře na místa z Tolkienových příběhů a poodhaluje nejen zásadní události bájného světa, jako jsou bitvy napříč věky, ztracená království atd.
sci-fi a fantasy

Poutníkem po Středozemí

539 Kč
479 Kč
Temná hmota - 11%
(3x)
„Temná hmota je jedna z nejlepších knih jakéhokoli roku… a jakékoli reality.
sci-fi a fantasy

Temná hmota

359 Kč
319 Kč
Zpěv drozda - 11%
(3x)
Jedna z klasických sci-fi antiutopií. Ve světě, který ovládají pomalu chátrající roboti a v němž jsou jedinou možnou zábavou drogy a sex, je čtení převratným a nebezpečným objevem.
sci-fi a fantasy

Zpěv drozda

314 Kč
279 Kč
Zobrazuji 21 - 30 z 494 položek
<< < 1 2 3 4 5 .. 50 > >>