Nejprodávanější tituly - září 2022
beletrie

Děvčata z Firefly Lane - 11%
(4x)
Píše se rok 1974 a čtrnáctiletá Kate se už smířila s tím, že ve škole patří mezi vyvrhele a musí se obejít bez přátel. To se však rázem změní, když se naproti přes ulici přistěhuje Tully, „nejúžasnější holka na světě“.
beletrie
Ukázky

Děvčata z Firefly Lane

448 Kč
398 Kč
Doznání vévody Newlyna - 20%
(1x)
Vennor, vévoda z Newlynu a Marianne jsou nejlepšími přáteli už od dětství. Sdílejí spolu téměř vše a spoléhají jeden na druhého. Vennor před lety přišel tragicky o rodiče a jejich smrt ho zdrtila.
beletrie
Ukázky

Doznání vévody Newlyna

109 Kč
87 Kč
Ilusie - Probuzení Louhi - 11%
(2x)
Obrovská plocha severského moře ukrývá prastaré legendární netvory. Z hlubin lidských vztahů se ale vynořují mnohem děsivější přízraky.
beletrie
Ukázky

Ilusie - Probuzení Louhi

314 Kč
279 Kč
Děda - 11%
(2x)

V románu Děda nabízí Jan Novák další příběh spojený s vlastní rodinou; jak naznačuje lapidární název, vyprávění se tentokrát točí kolem autorova dědečka, středočeského zemědělce, jehož semlely dějiny i zvůle komunistické moci.

beletrie
Ukázky

Děda

313 Kč
278 Kč
Dej šanci mně - 11%
(1x)
Po zaznění zvukového signálu zanechte prosím vzkaz... Penelopo, vím, že jsou tři ráno, ale potřebuju to ze sebe dostat. Už ti nemůžu dát žádnou další radu, jak sbalit toho druhého týpka, neřeknu ti žádnou další „sexy věc“, kterou bys měla udělat...
beletrie

Dej šanci mně

431 Kč
383 Kč
Dohoda s miliardářem - 20%
(1x)
Jsem princezna Freja. A až se stanu královnou… vdám se! Jenže je tu ten protivný španělský miliardář, Santiago, který se rozhodl u nás investovat. A od prvního okamžiku, kdy jsem ho uviděla, se vše změnilo.
beletrie
Ukázky

Dohoda s miliardářem

69 Kč
55 Kč
Operace Banány - 11%
(2x)

David Walliams, autor veleúspěšné Babičky drsňačky, napsal akční, bondovsky laděný příběh z druhé světové války, v němž však není nouze ani o humor.

beletrie

Operace Banány

448 Kč
398 Kč
Sudetský dům
(1x)
Je léto 1945, krátce po válce. Mnohé české rodiny míří do Sudet, aby zde zabraly domy po odcházejících Němcích. Jiří a Marie Smolíkovi, společně se synem Františkem, dorazí s celým svým skromným majetkem do podhorské vsi Glasendorf.
beletrie
Ukázky

Sudetský dům

199 Kč
Únos jménem lásky - 20%
Byla vdaná za nejúchvatnějšího muže na světě – muže, kterého zbožňovala, a který zbožňoval ji… Nebo si to Juliet aspoň myslela. Ralph byl vše, o čem mohla snít. Jenže stačilo pár dnů po svatbě, a začal se měnit.
beletrie
Ukázky

Únos jménem lásky

69 Kč
55 Kč
Královo přání - 20%
Hodně se změnilo… Angelique už není „holka od koní“… A Valentine je král! Hodně věcí bylo jinak, jedna věc ale zůstala stejná – přitažlivost mezi nimi. A Valentine si uvědomuje, jak moc toho své první milence a jediné lásce dluží.
beletrie
Ukázky

Královo přání

69 Kč
55 Kč
Zobrazuji 31 - 40 z 1000 položek
<< < 1 2 3 4 5 6 .. 100 > >>