Nejprodávanější e-knihy - září 2022
naučná, odborná a učebnice

Život samá pohroma - 20%
(5x)
Začněte praktikovat mindfulness a tak zlepšete své zdraví i soustředění, snižte svůj stres a mějte větší radost z každého dne. Profesor Jon Kabat-Zinn vám bude tím nejpovolanějším učitelem.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Život samá pohroma

296 Kč
237 Kč
Černá labuť - 20%
(13x)
Bestseller amerického akademika a investičního poradce libanonského původu analyzuje fenomén "černých labutí", tj. nepředvídaných jevů a událostí s významným dopadem na život jedince nebo celé společnosti, jakým byl např. teroristický útok z 11. září 2001.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Černá labuť

199 Kč
159 Kč
Ekonomie - Základní kurz - 20%
V knize najdete bohatství srozumitelně vysvětlených základních ekonomických pojmů, principů a důsledků rozhodování ekonomických subjektů na mikroekonomické i makroekonomické úrovni.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Ekonomie - Základní kurz

119 Kč
95 Kč
Klíče k dobrému životu - 20%

Existují klíče k dobrému životu? Klíče nemusejí odemykat pouze dům, auto nebo zamčené skříně. Požehnaný klíč nám umožní otevřít cestu k vlastnímu srdci a emocím, k tomu, co se našeho srdce hluboce dotýká.

naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Klíče k dobrému životu

169 Kč
135 Kč
Konec utrpení v rodinách a vztazích - 20%

Tato unikátní a nadčasová publikace vás provede krok za krokem k prohlédnutí a proměně rodové zátěže, emočních zranění a projekcí, které jsou příčinou utrpení mezi lidmi.

naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Konec utrpení v rodinách a vztazích

337 Kč
270 Kč
Krabičky do práce - 20%
(1x)

JEZTE ZDRAVĚ A VYVÁŽENĚ PO CELÝ DEN! Chcete dodržovat zdravý životní styl, ale polední meníčka jsou s ním těžko slučitelná? Nechte se vtáhnout trendem krabičkování a mějte kontrolu nad tím, co jíte. Poděkuje vám za to nejen vaše tělo, ale i peněženka.

naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Krabičky do práce

299 Kč
239 Kč
Kyberkultura, hackeři a digitální revoluce - 20%
S touto knihou budete sledovat dramatický vývoj kyberkultury od zrodu kyberpunku, přes vznik globální sítě až po dnešní dobu postfaktickou využívající internet k marketingovým účelům, propagandě a šíření dezinformací.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Kyberkultura, hackeři a digitální revoluce

331 Kč
265 Kč
Průvodce literární hysterií 19. století - 20%
(3x)
Ve škole nás naučili, že Babičku napsala Božena Němcová. Zív. Aktivnější učitelé pro zajímavost dodali, že to byla pěkná rajda, tedy Božena, nikoliv Babička. Aha – a to je všechno? Ani nápad!
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Průvodce literární hysterií 19. století

209 Kč
167 Kč
Rudolf Slánský - 20%
Generální tajemník Komunistické strany Československa, strůjce a zároveň jedna z nejproslulejších obětí represivního režimu KSČ. Politické osudy Rudolfa Slánského jsou nesmírně bohaté, kolem některých událostí však až dosud panovaly nejasnosti.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Rudolf Slánský

319 Kč
255 Kč
Setkání s Dianou Phipps Sternbergovou - 20%
(1x)
Životopisný příběh Diany Phipps Sternbergové se odehrává na pozadí pestrého dějinného i společenského vývoje od poloviny minulého století až do dnešních dní. Faktograficky velmi zajímavé dílo seznamuje čtenáře s výraznou osobností slovutného českého rodu Sternbergů.
naučná, odborná a učebnice
Ukázky

Setkání s Dianou Phipps Sternbergovou

279 Kč
223 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 917 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 .. 92 > >>