Nejprodávanější e-knihy - září 2022
sci-fi a fantasy

Dračí oči – Pramen moci - 20%
Bašta je zničena a její pán mrtev. Národy Aliance slaví a postupně se vydávají na cestu domů. Zdá se, že proroctví ukázalo svou vlídnou tvář. Bujaré oslavy ještě neutichly a troskami Bašty už znovu zní hukot magického náboje. Nikdo mu však nenaslouchá. Jen Strážci jsou neklidní.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Dračí oči – Pramen moci

249 Kč
199 Kč
Hraju, abych žil 6 – Válka - 20%

Bitva o Velechrám jde do finále! 6. díl jedné z nejúspěšnějších sérií žánru LitRPG. Magické plameny běsní, ocelové čepele se taví, bohové se mezi sebou perou. Bitva o Velechrám jde do finále. Příšery z Jiného světa pronikají přes hranici mezi realitami a prolévají krev v ulicích měst na planetě Zemi.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Hraju, abych žil 6 – Válka

269 Kč
215 Kč
Jak se král Země víl naučil nenávidět příběhy - 20%
(2x)

I srdce z kamene se dá zlomit. Ilustrovaný doplňkový díl série Krutý princ. Než se z něj stal krutý princ nebo podlý král, byl jen obyčejným vílím dítětem se srdcem z kamene. Odhalte nová tajemství Cardana, záhadného krále Země víl Elfhame!

sci-fi a fantasy
Ukázky

Jak se král Země víl naučil nenávidět příběhy

249 Kč
199 Kč
Kouzla rodu Thornů - 20%
(6x)
Elisabeth vyrůstala v jedné z austermérských veleknihoven. Od malička procházela kolem grimoárů – kouzelných knih, které šeptají na policích a chřestí železnými řetězy, jež jim brání v úniku.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Kouzla rodu Thornů

299 Kč
239 Kč
Mýtonoši - 20%
(3x)

Magie artušovských legend ožívá v urban fantasy hitu z americké univerzity! Šestnáctiletá Bree hledá po smrtelné autonehodě své matky únik před bolestí. Rezidenční program na Severokarolinské univerzitě vypadá jako skvělé útočiště...

sci-fi a fantasy
Ukázky

Mýtonoši

279 Kč
223 Kč
Pán stínů - 20%
Životy lovců stínů svazuje povinnost. Parabátai bojují bok po boku a stejně tak i umírají, ale nikdy se do sebe nesmějí zamilovat.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Pán stínů

249 Kč
199 Kč
Prázdné sliby - 20%
(3x)

Ukrást někomu srdce je ten nejlákavější zločin. První díl vílí fantasy romance. Brie víly nenávidí a odmítá s nimi mít cokoli společného, i kdyby to mělo znamenat, že bude hladovět a žít na ulici. Ale když je její sestra prodána sadistickému králi Temného dvora, aby tak splatila dluh, udělá Brie cokoli, aby ji získala zpátky.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Prázdné sliby

279 Kč
223 Kč
Příběh čarodějnictví - 20%
(1x)

Brystal změnila svět, ale to je jen začátek… Druhý díl série Příběh magie. Brystal a její přátelé zachránili svět před zlou Sněhovou královnou a zajistili celosvětové přijetí magické komunity. Jenže oslavy netrvají dlouho.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Příběh čarodějnictví

279 Kč
223 Kč
Star Wars - Thrawn - 20%

Válečník nehledá způsob, jak zlé věci pochopit nebo se s nimi smířit. Hledá pouze způsob, jak je zničit. Thrawn je zachráněn imperiálními vojáky ze svého vyhnanství a jeho vynalézavost a schopnosti rychle zaujmou pozornost císaře Palpatina. Na svých misích ničí pašeráky, chytá do pastí špiony a poráží piráty.

sci-fi a fantasy
Ukázky

Star Wars - Thrawn

279 Kč
223 Kč
Tajemství obsidiánu - 20%
(1x)
Sedmnáctiletá Anna žije se svým poněkud podivínským dědečkem vcelku normální život. Právě vstupuje do závěrečného ročníku střední školy a jediné, po čem touží, je zdárně udělat maturitu. O temném světě, jehož je řízením osudu součástí, nemá nejmenší tušení, dokud se jí na zádech neobjeví podivné znamení.
sci-fi a fantasy
Ukázky

Tajemství obsidiánu

209 Kč
167 Kč
Zobrazuji 41 - 50 z 68 položek
<< < 1 .. 3 4 5 6 7 > >>